Ko (ne)radi tokom uskršnjih praznika?

Požarevac

Info

Ko (ne)radi tokom uskršnjih praznika?

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Tokom uskršnjih praznika od 14. do 17. aprila neće raditi škole, banke, javna preduzeća i ustanove, dok će pojedine ustanove i privatnici raditi po izmenjenom radnom vremenu.

Sve službe Doma zdravlja Požarevac radiće tokom četiri dana praznika od 7 do 13 časova. Sve pacijente koji se jave posle 13 časova preuzima Služba za hitnu medicinsku pomoć.

U ogranku Kostolac sve pacijente od 13. aprila od 20.30 do 18. aprila do 7 časova preuzima dežurna služba.

Ambulanta za akutna, febrilna i respiratorna stanja u Domu zdravlja Požarevac radiće 14. i 17. aprila od 7 do 13 časova, a 15. i 16. aprila od 8 do 13 časova. Služba za zdravstvenu zaštitu žena i Služba za laboratorijsku dijagnostiku radiće 15. aprila od 7 do 13 časova.

Centralna apoteka u Požarevcu radiće nepromenjeno tokom praznika, uz noćna dežurstva od 22 sata, dok će apoteke “Apotekarske ustanove” na Starom korzou, kod Doma zdravlja, u ulici Čede Vasovića, na lučičkom i zabelskom putu raditi 14. i 15. aprila od 8 do 14 časova, a u nedelju neće raditi.

Glavna Pošta u Požarevcu radiće samo u subotu od 8 do 14 časova, a ostale pošte neće raditi tokom uskršnjih praznika.

Parkiranje u Požarevcu JKP „Parking servis“ neće naplaćivati na svim javnim parkiralištima u gradu tokom predstojećih praznika.

BESPLATNO PARKIRANJE U POŽAREVCU ZA PRAZNIKE

Sve pijace u gradu će tokom uskršnjih praznika raditi uobičajeno, dok će veliki marketi raditi uglavnom skraćeno u petak do 18 časova, u subotu po uobičajnom radnom vremenu, a nedelja će biti neradan dan. Od ponedeljka sve prodavnice radiće po uobičajnom radnom vremenu.

Stop Shop u Požarevcu će raditi skraćeno do 18 časova u petak 14. aprila, Uskrs je neradan dan, a u subotu i ponedeljak po uobičajnom radnom vremenu.

To Top