Ko su najbolji sportisti u 2019.godini?

Požarevac

Sport

Ko su najbolji sportisti u 2019.godini?

Foto: pozarevac.rs

How Good Of A Friend Are You Really?

Medijska kuća  „Reč naroda“ i Sportski savez grada Požarevca, uz podršku grada, dodelili su nagrade najboljim sportistima za 2019. godinu.

Nagrade su ove godine dodeljene sportskim organizacijama i klubovima, trenerima, mladim sportistima, najboljim seniorima pojedinačno i ekipno, a dodeljivali su ih predsednik Skupštine grada Bojan Ilić, zamenik gradonačelnika Saša Pavlović, predsednik Sportskog saveza Grada Zlatan Kostić, direktorka „Reč naroda“ Andrijana Maksimović, predsednik Biciklističkog saveza Srbije Branko Banović i članica Gradskog veća za sport Ana Miljanić.

“Ovaj period u godini je vreme kada se u svakoj oblasti prisećamo učinjenog u prethodnoj. Negde smo zadovoljni postignutim, a u nekim oblastima smatramo da smo mogli i bolje. Sumiramo rezultate i pravimo planove željni većeg uspeha nego ranije. Sportisti su u toj rekapitulaciji možda i najobjektivniji jer su kod vas pravila jasna i definisana, pa samim tim i takmičenja jasno pokazuju ko je u datom trenutku najbolji”, kazao je Bojan Ilić, predsednik Skupštine grada Požarevca.

Bojan Ilić, predsednik Skupštine grada Požarevca

Najbolja mlada ekipa je juniorska ekipa KMF „Požarevac“, dok su za izuzetne sportske rezultate i uspehe zaslužni i Džudo klub „Bambi“ Požarevac i Karate klub „Mladi radnik“.

Za najbolju, u kategoriji najboljih mladih sportistkinja proglašena je Maša Rajić, a pohvaljene su Kristina Stojanović i Anja Arsić.

Za najboljeg mladog sportisu proglašen je Andrija Jovanović, dok su za izuzetne sportske rezultate i uspehe pohvaljeni Uroš Ubiparip i Vasilije Arsić.

Najbolja sportistiknja je Marija Vuković, a plakete su dobile Anđela Vukanović i Sara Miljković.

Najbolji sportista je Nikola Peković, dok su pažnju zavredeli i Milan Stević i Aleksandar Mišić.

Za najbolju seniorsku ekipu proglašana je ekipa OK „Mladi radnik“ iz Požarevac, a pohvaljeni su i PK „Beli orlovi“ Požarevac i OSR „Smuđ“ Požarevac.

Najbolji trener je Saša Joksimović, dok su za izuzetne sportske rezultate i uspehe zaslužni i Dragan Ajdačić i Boban Ivić.

Nagradu za životno delo u oblasti sporta zavredeo je Dušan Marović, dok je posebna nagrada za doprinos sportskom novinarstvu pripala Radomiru Sandiću.

Dodeljene nagrade najboljim sportistima

To Top