Koliko će koštati parkiranje u budućoj garaži?

Požarevac

Ekonomija

Koliko će koštati parkiranje u budućoj garaži?

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Iako montažna parking garaža još uvek nije u funkciji, napravljen je cenovnik koji će se naći pred odbornicima na predstojećoj sednici lokalnog parlamenta.

Parkiranje na posebnom parkiralištu „Garaža Takovska“ biće nešto skuplje nego parkiranje u prvoj i drugoj zoni grada.

Naime, započeti čas parkiranja za putničke automobile, osim na posebnom parkiralištu „Garaža Takovska“, iznosi 50 dinara, dok jedan čas parkiranja za putničke automobile na parkiralištu „Garaža Takovska“  koštaće 60 dinara.

Rezervisano parking mesto za jedan mesec parkiranja iznosi 9.000 dinara, a na posebnom parkiralištu „Garaža Takovska“ iznosiće  10.000 dinara.

Godišnja parking karta za rezervisano parking mesto je 90.000 dinara, dok će na posebnom parkiralištu „Garaža Takovska“  građani morati da izdvoje 108.000 dinara.

Naknada za izgubljenu parking kartu na posebnim parkiralištima košta 1.000 dinara, a naknada za lom i oštećenje prepreke na ulazu u posebno parkiralište naplaćuje se 2.250. dinara.

Rešenje o dopuni cenovnika JKP „Parking servis“ naći će se pred odbornicima u utorak, 15. septembra, koji će doneti konačnu odluku o cenovniku parkiranja u novoj montažnoj parking garaži.

Po rečima Aleksandra Simonovića, načelnika Gradske uprave Požarevac, uskoro se očekuje puštanje u rad garaže, a tačan datum znaće se sledeće nedelje.

To Top