Konkurs za izlaganje umetničkih dela u Kučevu

Kučevo

Kultura

Konkurs za izlaganje umetničkih dela u Kučevu

Foto: Fejsbuk Centar za kulturu Kučevo

How Good Of A Friend Are You Really?

Konkurs se odnosi na samostalne, autorske, kustoske i kolektivne izložbe i projekte u Galeriji savremene umetnosti 2021. godine.

Centar za kulturu „Veljko Dugošević“ Kučevo raspisao je konkurs za izlaganje umetničkih dela. Za konkurs je neophodno dostaviti: opis projekta – koncepciju izložbe sa tehničkim opisom, vizuelnu dokumentaciju ( do 10 ilustracija projekta sa kojim se konkuriše), biografiju i kontakt podatke.

Prijave će razmatrati Umetnički savet Galerije savremene umetnosti u sastavu: dr Jelena Anđelković Grašar, istoričarka umetnosti, Aleksandra Stokić, diplomirana vajarka, i Milan Glozić, strukovni likovni umetnik.

Konkurs je otvoren do 31. januara  2021. godine, a svi koji žele da učestvuju svoje prijave mogu poslati na [email protected]. Rezultati će biti objavljeni na internet stranici Centra za kulturu, Fejsbuk stranici Centra za kulturu Kučevo ili putem medija.

Organizator umetnicima obezbeđuje katalog, organizaciju i koktel prilikom otvaranja izložbe. U skladu sa aktuelnim merama organizator zadržava pravo da odluči o načinu realizacije svake pojedinačne izložbe.

Kontakt za dodatne informacije svakog radnog dana u periodu od 10 do 13 časova 012/852-466.

To Top