Kostolac domaćin državnog prvenstva u ženskoj gimnastici

Kostolac

Događaji

Kostolac domaćin državnog prvenstva u ženskoj gimnastici

Foto: Gradska Opština Kostolac FB

How Good Of A Friend Are You Really?

U Kostolcu održano takmičenje državnog prvenstva u ženskoj gimnastici.

U organizaciji Gimnastičkog Saveza Srbije i Sportske organizacije „Partizan“ Kostolac, pored kostolačkih domaćina takmičile su se najbolje gimnastičarke u pionirskoj, kadetskoj, juniorskoj i seniorskoj selekciji iz Beograda, Niša, Subotice, Novog Sada i Kruševca.

Serdžo Krstanoski, predsednik Gradske opštine Kostolac

Takmičenje je zvanično otvorio Serdžo Krstanoski, predsednik Gradske opštine Kostolac, koji je ovom prilikom istakao da mu je pripala izuzetna čast da otvori ovo državno takmičenje i da je ponosan što je upravo Kostolac domaćin jednog ovakvog takmičenja posle dugo godina.

On ističe da je ovo još jedan od podsticaja da Gradska opština nastavi da ulaže u decu, bazne sportove, kao i u samu sportsku infrastrukturu, kako bi se obezbedili najbolji uslovi za bavljenje sportom dece i omladine.

Krstanoski podseća da je kostolačka opština poslednjih mesec dana postigla izvanredne rezultate u školskom sportu, kako osnovaca, tako i srednjoškolaca, osvojivši šest medalja na Republičkim takmičenjima.

Aleksandar Šamanc, predsednik kluba Sportske organizacije „Partizan“ Kostolac, zahvalio se Gimnastičkom Savezu Srbije što su ponovo vratili Kostolac na gimnastičku mapu Srbije i poželeo svim takmičarkama puno uspeha.

Otvaranju državnog prvenstva prisustvovao je i Saša Veličković, predsednik Gimnastičkog Saveza Srbije, Zlatan Kostić, predsednik  Sportskog Saveza Požarevac, kao i Marijana Božić, članica kostolačkog veća, resorno zadužena za sport.

To Top