Kučevo u „ Ritmu Evrope”

Kučevo

Zabava

Kučevo u „Ritmu Evrope”

Foto: Arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Turistička organizacija Kučevo pozivala je svu zainteresovanu decu i mlade uzrasta od 14 do 21 godine, da se jave na audiciju za najveće omladinsko muzičko takmičenje u zemlji "Ritam Evrope".

Audicija će biti održana 18. aprila u 12 časova u Centru za kulturu "Dragan Kecman" Kučevo.
Prijava se vrši slanjem imena i prezimena, godine rođenja kao i grada iz kojeg dolaze,  na instagram nalogu @rhythm_of_europe ili slanjem poruke na viber ili whatsapp na broj +381606555013 – Filip Ratkov, organizacija festivala „Ritam Evrope“. 
Ukoliko se prijavljuju kao plesna grupa, mogu se prijaviti sa jednog naloga tako što će u poruci napisati sve ove podatke za svakog od člana grupe. Plesači sa sobom na flešu (USB) treba da ponesu muziku uz koju će igrati i plesati.
Odabrani će imati priliku da svoj vrhunski talenat za pevanje i ples usavršavaju tokom višemesečnih priprema, sa trenerima glasa kao i umetničkim direktorima scenskog performansa programa „Ritam Evrope“. 
Pobednik će biti odabran kombinacijom glasova stručnog žirija, žirija gradova i opština učesnika televizijskog programa „Ritam Evrope“ i gledalaca koji glasaju putem SMS-a, a samo finale   biće emitovano u direktnom prenosu na televiziji sa nacionalnom pokrivenošću.

Sve propozicije takmičenja nalaze se na sajtu www.theeurope.eu

To Top