Laureatu glumačkih svečanosti uručena nagrada

Požarevac

Događaji

Laureatu glumačkih svečanosti uručena nagrada

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Danas je u svečanim salonima organizovan prijem za glumca Miodraga Krstovića, laureata 26. Glumačkih svečanosti “Milivoje Živanović”.

Uobičajna praksa je da se na zatvaranju festivala, koje je održano sinoć u Centru za kulturu Požarevac, laureatu dodeli nagrada, međutim, pošto Krstović nije mogao da prisustvuje dodeli danas je organizovan prijem u svečanim salonima Gradskog zdanja.

>>MIODRAG KRSTOVIĆ LAUREAT GLUMAČKIH SVEČANOSTI<<

“Žao mi je što juče niste došli da vam ispred svih uručimo nagradu, ali mi je drago što ste došli danas jer smo imali priliku da porazgovaramo i bolje se upoznamo. Vi ste 23. glumac po redu koji će sada ući u legendu, u plejadu svih velikih pozorišnih glumaca koji su ovu nagradu odneli sa sobom posle ovih svečanosti”, kazao je Saša Pavlović, gradonačelnik Požarevca, i čestitao dobiniku na zasluženoj nagradi.

Gradonačelnik je potom uručio Miodragu Krstoviću nagradu koja se sastoji od statuete Milivoja Živanovića, priznanja i novčanog dela u iznosu od 240.000 dinara.

Gradonačelnik uručio nagradu pobedniku festivala

“Nemam reči, još sam zatečen, zbunjen, a presrećan i ponosan. Ovo danas jeste lep trenutak ali meni je zbog vaše divne publike žao što sinoć nisam mogao da dođem jer sam imao predstavu. Mislim da je ovo nagrada za moj čestiti odnos prema divnoj glumačkoj profesiji”, istakao je Krstović.

Podsećamo, ovogodišnje Glumačke svečanosti održane su ove godine od 2. do 10. aprila nakon dvogodišnje pauze zbog epidemije koronavirusa.

>>PREDSTAVA “ŠIROKA ZEMLJA” OTVORILA 26.GLUMAČKE SVEČANOSTI “MILIVOJE ŽIVANOVIĆ”<<

To Top