Lokalni izbori u Malom Crniću – četiri izborne liste

Malo Crniće

Izbori

Lokalni izbori u Malom Crniću – četiri izborne liste

Foto: Arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Na lokalnim izborima u opštini Malo Crniće biće četiri izborne liste.

Prva je lista Srpske napredne stranke „Aleksandar Vučić – Malo Crniće ne sme da stane“ sa 29 kandidata za odbornike u Skupštini opštine Malo Crniće.

Nosilac liste je bivši predsednik ove opštine, Mališa Antonijević, drugi na listi je Daniel Surdulović, carinik špediter po zanimanju, a pod brojem tri Goranka Stević, inženjer tehnologije.

Pod brojem dva je lista Socijalističke partije Srbije „Ivica Dačić – premijer Srbije“, takođe sa 29 kandidata za odbornike.

Prvi na ovoj listi je Dragan Mitić, diplomirani pravnik, zatim Toplica Đorđević, viši nutricionista dijetetičar, a pod brojem tri penzioner Bojan Mitrović.

Treća opcija na izbornom listiću je lista koalicije „Srbija protiv nasilja – Miroslav Aleksić“ sa 25 kandidata za odbornike.

Na čelu liste je Dragana Filipović, medicinski tehničar, pod brojem dva je Slađan Miljković, autoelektričar, a na trećoj poziciji je poljoprivrednik Ratko Stanisavljević.

Poslednja pod brojem četiri je lista „Novo lice Srbije – Miloš Parandilović – Goran Dačić“ sa ukupno 29 kandidata za odbornike.

Prva tri mesta na listi zauzimaju Goran Dačić, privatni preduzetnik, Dragiša Stanisavljević, poljoprivredni tehničar i Bojan Urošević, šumar.

Izbori za odbornike u Skupštini opštine Malo Crniće biće održani 17. decembra.

To Top