Masiježak: „Ne čekaj da oluje prođu i nauči da plešeš na kiši“

Braničevo

Kultura

Masiježak: „Ne čekaj da oluje prođu i nauči da plešeš na kiši“

Foto: Laguna

How Good Of A Friend Are You Really?

„Ne čekaj da oluje prođu i nauči da plešeš na kiši“ je debitantski roman francuske autorke Veronik Masiježak koji će vam pomoći da donesete važne odluke u životu.

Ema vodi jutarnji program na regionalnoj radio-stanici i posao joj je sve u životu. Na papiru je samo novinarka, ali je neprimetno preuzela uredničku odgovornost. Nikada nije dobila toliko željeno priznanje niti povećanje plate. Nakon šest godina predanosti poslu Ema oseća da se njena strast gasi i razmišlja o svojoj profesionalnoj budućnosti.

Tokom intervjua sa harizmatičnim piscem bestselera Ema će odlučiti da se pridruži njegovom projektu, onlajn-kursu koji pomaže korisnicima da preurede život. Potrebno je samo da sledi nekoliko jednostavnih koraka kako bi preispitala svoj život i prioritete.

Postepeno Ema počinje da gradi samopouzdanje, upoznaje zanimljive ljude i gleda pozitivno na svet. Ali hoće li otkriti i šta zaista želi od života?

„Ne čekaj da oluje prođu i nauči da plešeš na kiši“ Veronik Masiježak možete pronaći u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari delfi.rs i na sajtu laguna.rs.

Dva najbrža čitaoca portala E-Braničevo dobijaju ovu knjigu na poklon. Tačno u 17 časova potrebno je poslati lične podatke ( ime, prezime, adresu i broj lične karte) na mejl [email protected].

To Top