Memorijal “Zoran Popović Pop“ od 15.juna, obavljen žreb

Braničevo

Sport

Memorijal “Zoran Popović Pop“ od 15.juna, obavljen žreb

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Sedmi Memorijalni turnir u malom fudbalu „Zoran Popović Pop“ počinje u sredu, 15. juna, u 19.30 sati, na terenu kod Veslačkog kluba.

Za učešće se prijavilo dvanaest ekipa, a u ponedeljak uveče je obavljen žreb  – tri grupe po četiri ekipe.

Grupa A: Minel Enim, Pink taksi, SK Soker, RK Mladi radnik.

Grupa B: Popova ekipa, Teretana 300, Stefa SD Ford , Savez sportova Smederevo

Grupa C: Zmaj, Leštar, Mali krivak, Šlep služba Lukijano

Prvo kolo počinje u sredu od 19. 30 sati između ekipa Minel Enim i Pink taksi, dok će se od 20. 15 časova nadmetati ekipe Mali krivak i Šlep služba Lukijano. Uslediće svečano otvaranje turnira u  21 sat, a čast da otvore turnir imaće Popova ekipa koja će se sastati sa Savezom sportova Smederevo. Od 21. 45 igraju SK Soker i RK Mladi radnik, od 22.30 ekipe Leštar i Zmaj, dok će od 23.15 sati snage odmeriti Teretana 300 i Stefa SD Ford.

Turnir se igra svako veče, a raspored narednih utakmica biće redovno objavljivan na Fejsbuk stranici Turnir Zoran Popović Pop i na Instagram stranici turnir_zoran_popovic_pop.

Plasman u četvrtfinale izboriće dve najbolje plasirane ekipe u svakoj grupi i dve najbolje trećeplasirane ekipe. Izvlačenje parova za četvrtfinale biće održano 17.juna nakon poslednje utakmice u trećoj fazi.

Pobednicima turnira pripada 120.000 dinara, drugoplasiranoj ekipi 50.000 a trećeplasiranoj 20.000. Tradicionalno, biće proglašeni i najbolji pojedinci - igrač, strelac i golman.

Memorijalni turnir se održava sedmu godinu zaredom,  u znak sećanja na poznatog smederevskog fudbalera i trenera FK „Proleter“ iz Vranova, Zorana Popovića Popa, koji je premunuo 2015.  u 51. godini života.

Organizator je Gradski fudbalski savez Smedereva zajedno sa porodicom i Popovim prijateljima.

To Top