Na jesen nove sadnice stižu u Požarevac

Požarevac

Društvo

Na jesen nove sadnice stižu u Požarevac

Foto: posadisvojhlad.rs

How Good Of A Friend Are You Really?

Nakon uspešno realizovanih akcija tokom kojih je podeljeno 60.000 sadnica u preko 140 gradova i opština, građani su pokazali još veću zainteresovanost za novu akciju.

„Požarevac se nalazi na spisku gde će na jesen biti podela sadnica i ovim putem želimo da obavestimo sve građane da pripreme lokaciju za sadnju svoje sadnice koju će moći da preuzmu besplatno. Uz sadnicu će biti dostavljeno i uputstvo za sadnju za one koji se sa sadnjom do sada nisu susreli. Takođe ova akcija predstavlja jedinstevnu priliku za porodice, gde će i deca moći da učestvuju u ovako lepim događajima i posaditi “svoje drvo” koje će rasti zajedno sa njima, a ujedno time negovati i graditi odnos i ljubav prema prirodi“, navodi se u saopštenju Zelenog razvojnog centa, organizatora akcije „Posadi svoj hlad“.

Akcija je prava prilika za sve lokalne društveno odgovorne kompanije koje žele da postanu deo najveće ekološke akcije u Srbiji i bez čije podrške samu nije moguće realizovati u mestu podele. Sve zainteresovane kompanije koje žele da postanu partneri akcije u svom mestu mogu slobodno da kontaktiraju organizatore akcije, da ih prate preko društvenih mreža i tako na vreme budu informisani o datumu i mestu podele prolećnih besplatnih sadnica.

Detaljnije o tome OVDE.

To Top