Na listi koalicije Srbija protiv nasilja požarevački advokat na 17. mestu

Braničevo

Izbori

Na listi koalicije Srbija protiv nasilja požarevački advokat na 17. mestu

Foto: SSP arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Republička izborna komisija proglasila je izbornu listu kandidata za narodne poslanike Narodne skupštine koalicije Srbija protiv nasilja. Na ovoj listi se nalaze četiri kandidata iz Braničevskog okruga.

Naziv izborne liste je „Srbija protiv nasilja – Miroslav Miki Aleksić - Marinika Tepić (Stranka slobode i pravde, Narodni pokret Srbije, Zeleno-levi front, Ne davimo Beograd, Ekološki ustanak – Ćuta, Demokratska stranka, Pokret slobodnih građana, Srbija centar, Zajedno, Pokret za preokret, Udruženi sindikati Srbije „Sloga“, Novo lice Srbije)“, a na njoj se nalazi 250 kandidata za narodne poslanike.

Prvi na listi je Radomir Lazović, radnik u kulturi iz Beograda (ZLF), zatim sledi Miroslav Aleksić, diplomirani ekonomista iz Trstenika (Narodni pokret Srbije), pa Dragan Đilas, diplomirani mašinski inženjer iz Beograda (SSP).

Najbolje kotiran kandidat iz Braničevskog okruga je Goran Petrović, advokat iz Požarevca (SSP), koji se nalazi na 17. mestu.

Na listi su još: Dragana Vučković, doktor specijalista interne medicine – kardiolog iz Petrovca na Mlavi (Narodni pokret Srbije), koja se nalazi na 105. mestu, Živoslav Lazić, diplomirani socijalni radnik iz Velikog Gradišta (Rumunska partija) na 107. mestu i Goran Dačić, privatni preduzetnik iz opštine Malo Crniće (NLS) pod brojem 132.

Republička izborna komisija proglasila je i izbornu listu Saveza vojvođanskih Mađara, na kojoj nema kandidata za poslanike iz Braničevskog okruga, dok na ostalih pet proglašenih lista ima, o čemu je portal E-Braničevo pisao ranije.

NA LISTI „ALEKSANDAR VUČIĆ - SRBIJA NE SME DA STANE“ SEDAM KANDIDATA IZ OKRUGA

PROGLAŠENA IZBORNA LISTA SPS-JS-ZS, MARKO MILOŠEVIĆ POD BROJEM TRI

PROGLAŠENA LISTA SRS, IMA KANDIDATA IZ BRANIČEVSKOG OKRUGA

NA LISTI KOALICIJE ZAVETNICI – DVERI 10 KANDIDATA IZ BRANIČEVA

KO JE NA LISTI KOALICIJE NOVA DSS I POKS IZ BRANIČEVSKOG OKRUGA

Parlamentarni izbori biće održani 17. decembra.

Continue Reading
Povezane teme...
To Top