Nagrađeni najbolji, profesoru matematike nagrada za životno delo

Požarevac

Događaji

Nagrađeni najbolji, profesoru matematike nagrada za životno delo

Foto: A. Grujić

How Good Of A Friend Are You Really?

Dan prosvetnih radnika obeležen je danas u Požarevcu dodelom priznanja prosvetnim radnicima za ostvarene rezultate u vaspitno-obrazovnom radu, povelje za životno delo, kao i dodelom zahvalnica saradnicima koji su dali izuzetan doprinos u postizanju ukupnih rezultata u oblasti obrazovanja.

Najviše priznanje - povelja za životno delo za izuzetne rezultate ostvarene u vaspitno obrazovnom radu i saradnji u razvoju obrazovanja, kao i novčana nagrada u iznosu od 50.000 dinara pripali su Ljubomiru Milenkoviću, nastavniku matematike u Poljoprivrednoj školi sa domom učenika “Sonja Marinković".

“Nijedan pojedinac ne dostiže ovo priznanje samostalno, pa bih želeo da zahvalim svima sa kojima sam za mnoge godine rada u prosveti delio izazove, radosti i uspehe. Ova nagrada pripada svima koji su prihvatali moje ideje, podržavali me i podsticali da ih ostvarim”, rekao je Milenković.

Gradonačelnik Požarevca uručio nagradu Ljubomiru Milenkoviću

Novčane nagrade za izuzetne rezultate postignute u vaspitno-obrazovnom radu u iznosu od 30.000 dinara dodeljene su: Danici Kovačević, profesorki geografije u OŠ “Dositej Obradović”, Biljani Petkovskoj, profesorki srpskog jezika i književnosti u OŠ “Kralj Aleksandar Prvi”, Vesni Rajčić, profesorki razredne nastave u OŠ "Vuk Karadžić", Vesni Ilić, profesorki biologije u OŠ “Desanka Maksimović”, Biljani Blagojević, profesorki razredne nastave u OŠ “Sveti Sava”, Dušici Maksić, profesorki razredne nastave u OŠ “Jovan Cvijić” Kostolac, Stanislavi Jović, nastavnici srpskog jezika i književnosti u OŠ “Sveti vladika Nikolaj” Bradarac, Mlađani Milenković, šefici računovodstva u OŠ “Miloš Savić” Lučica i Emini Šupić, vaspitačici u PU “Ljubica Vrebalov” u Požarevcu.

Nagrade su dodeljene i najistaknutijim prosvetnim radnicima u srednjim školama: Nebojši Nećaku, profesoru na odseku za muzičku produkciju i obradu zvuka u SMŠ “Stevan Mokranjac”, Danijeli Nikolić, nastavnici kuvarstva sa praktičnom nastavom u Ekonomsko-trgovinskoj školi, Snežani Marinković Milišić, profesorki istorije u Požarevačkoj gimnaziji, Nataši Stević, profesorki latinskog jezika u Medicinskoj školi, Biljani Đorđević, nastavnici stručnih predmeta prehrambene struke u Poljoprivrednoj školi sa domom učenika “Sonja Marinković”, Branislavu Stojanoviću, profesoru matematike u Politehničkoj školi i Milanu Rebiću, nastavniku matematike u Tehničkoj školi sa domom učenika “Nikola Tesla” Kostolac.

Uručene su i dve zahvalnice preduzećima koja su van nastavno-obrazovnog rada dali izuzetan doprinos u postizanju ukupnih rezultata u oblasti obrazovanja i to kompaniji „Minel-Enim“, d.o.o. iz Smedereva i Regionalnoj privrednoj komori.

Saša Pavlović, gradonačelnik Požarevca, kazao je da su ovom dodelom nagrada izdvojili prve među jednakima u požarevačkoj prosveti i čestitao svima Dan prosvetnih radnika.

“Grad Požarevac će, u skladu sa svojim mogućnostima i ingerencijama činiti sve da se stanje u prosveti još više unapredi, a prvenstveno vaš status u društvu. Do tada, nastavite da i dalje sa istim žarom u učionicama činite ponosnim generacije prosvetara koje su predavale pre vas”, rekao je gradonačelnik obraćajući se nagrađenim prosvetnim radnicima.

Continue Reading
Povezane teme...
To Top