Najavljen deseti protest protiv nasilja u Petrovcu i Požarevcu

Braničevo

Događaji

Najavljen deseti protest protiv nasilja u Petrovcu i Požarevcu

Foto: Arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Danas, 7. septembra, u Petrovcu na Mlavi biće održan protest protiv nasilja, a u Požarevcu u petak, 8. septembra.

Početak skupa u Petrovcu prvi put je zakazan za 18 časova, a lokacija je ista – gradski trg.

Ovaj put neće biti šetnje već je u planu razgovor sa građanima o nenamenskom trošenju javnog novca i odbijanju lokalne samouprave da usvoji rebalans kojim bi se osnovcima obezbedili besplatni udžbenici, najavili su organizatori protesta.

Deseti protest „Požarevac protiv nasilja“ biće održan u petak, po prvi put u 18 časova, u Gradskom parku ispred zgrade Načelstva.

Protestna šetnja će biti organizovana novom rutom: Gradski park, ulica Voje Dulića (do raskrsnice sa ulicom Lenjinova), Lenjinova, kružni tok u centru grada, Tabačka čaršija, Lole Ribara (do Zelene pijace), Šumadijska (do raskrsnice sa ulicom Vardarska), Vardarska, Čede Vasovića, Radomira Milenića Rusa, Svetosavska, Moše Pijade i Gradski park. Šetnja će biti završena ispred zgrade Načelstva.

Pored najave zahteva protesta i protestne šetnje, biće nastavljena akcija koja je pokrenuta na devetom protestu „Pitajte gradsku vlast“. Podsećamo da su pitanja građana sa prošlog protest predata Gradskoj upravi Požarevca  i da prošlog petka nije održan protest zbog održavanja defilea i ceremonije otvaranja 60. Ljubičevskih konjičkih igara.

PREDATA PITANJA GRAĐANA GRADSKOJ VLASTI

 

To Top