Najavljena 22 isključenja struje od ponedeljka u Braničevu

Braničevo

Servisne informacije

Najavljena 22 isključenja struje od ponedeljka u Braničevu

Foto: pixabay.com

How Good Of A Friend Are You Really?

U slučaju loših vremenskih uslova navedeni radovi mogu biti odloženi, najavljuju iz „Elektrodistribucije“.

U ponedeljak, 18. oktobra, potrošači u Dunavskoj ulici od broja 114 do 191 u Požarevcu ostaće bez električne energije u periodu od 9 do 13 sati. Glavni put od ,,Elektrodistribucije” do autobuskog stajališta u Malom Crniću biće bez električne energije od 8 do 15 časova.

Isključenja struje su najavljena u delu naselja Usije u Golupcu od 8 do 14 sati. U istom vremenskom periodu bez električne energije ostaće deo Velikog Gradišta prema manastiru Nimnik.

Istog dana najavljena su isključenja od 8.30 do 14 časova u sledećim požarevačkim ulicama:  Vinogradska, Dr Arčibalda Rajsa, Đorđa Janjića, Dr M. Brankovića, Dušana Radovića, Janka Veselinovića, Jesenjinova, Lorkina, R. Luksemburg, Tolstojeva, Hajduk Veljkova od broja 12 do 65, Jovana Popovića od 1 do 7, Homoljska 3, Mladosti, Milivoja Stojanovića od 9 do 11, Porečka 14B, Vinogradska 19 i 21, Vojvode Mišića od 1 do 9 i od 2 do 6.

U utorak, 19. oktobra, najavljena su isključenja u ulici Žike Popovića u Velikom Gradištu u periodu od 8 do 14 sati. Bukovska u Kučevu biće bez struje od 9 do 14. Potrošači u Golupcu koji žive u zaseoku Stupanj u naselju Krivača ostaće bez struje od 8.30 do 14 sati. Istog dana najavljena su isključenja i u Malom Crniću, od centra prema mlinu, od 8 do 14 časova.

U sredu, 20. oktobra, ulica Šeste ličke divizije u Požarevcu od 1 do 53 ostaće bez struje od 8.30 do 14 sati. Potrošači u naseljima Kaona, Turija, Rakova bara, Kamenica i Selište u Kučevu biće bez električne energije od 8 do 14 sati. U istom vremenskom periodu biće bez struje Barič i Bikinje u Golupcu i ulica Vojvode Mišića u Velikom Gradištu.

U četvrtak, 21. oktobra,  deo oko trafo stanice Golubac 1 crkva: Balkanska, Braće Jugović, Branislava Nušića, Cara Lazara, Carice Milice, Despota Đurađa, Dositeja Obradovića, Dunavska 2,2A,3B, G.Tošića Mačka, Gradsko sokače, Jug Bogdanova, Karađorđeva, Kosančićeva 2,4, Kosovska, Kraljevića Marka, Laze Lazarevića, Nate Dugošević, Njegoševa, svetosavski trg, Vase Pelagića i Vojvode Stepe 2, 4 biće bez električne energije od 8.30 do 13.30 sati.

U istom vremenskom periodu bez struje biće deo Moravske od pruge prema stočnoj pijaci i zaobilaznici, deo od zaobilaznice prema Dragovcu i naselje Dragovac, silosi ,,Filip”. Potrošači u delu Simićeva prema naselju Žabari ostaće bez struje od 8 do 14 sati.

Istog dana najavljena su isključenja i u delu naselja Bresje ,,Tavan” u Požarevcu od 8.30 do 14 sati. U istom vremenskom intervalu prekid električne energije biće i u vikend naselju Ridan i Livadica u Golupcu.

U petak, 22. oktobra, bez struje biće ulica Dragoševa 8-10 u Petrovcu na Mlavi od 9 do 14 sati. Deo naselja Miljević prema izlazu iz sela u Golupcu ostaće bez električne energije od 8.30 do 14 časova. U periodu od 9 do 14 sati požarevačka ulica Bore Stankovića biće bez struje. Istog dana najavljena su isključenja u Kučevu, u naseljima Ševica, Neresnica, Duboka, Radenka, Voluja, Brodica i Blagojev kamen od 8 do 15 sati.

To Top