Novi roman Lusinde Rajli „Anđeosko drvo“ u knjižarama

Braničevo

Kultura

Novi roman Lusinde Rajli „Anđeosko drvo“ u knjižarama

Foto: Laguna

How Good Of A Friend Are You Really?

U iščekivanju novog romana iz bestseler serijala „Sedam sestara“ Laguna objavljuje novu knjigu Lusinde Rajli „Anđeosko drvo“. Reč je o očaravajućoj priči o porodičnim tajnama i zaboravljenoj prošlosti.

Prošlo je trideset godina otkad je Greta otišla iz Marčmont hola, velelepne i divne kuće u brdima ruralnog Monmautšira. Vraća se tamo uoči Božića, na poziv starog prijatelja Dejvida Marčmonta. Zbog posledica tragične nesreće koja joj je izbrisala iz sećanje dve decenije života, Greta i ne sluti svoje nekadašnje veze sa tom kućom. A onda, u šetnji zimskim predelom, slučajno naiđe na grob u šumi, sa izbledelim natpisom koji joj govori da je tu sahranjen jedan mali dečak…

Ovo tužno otkriće ubrzo će podstaknuti vraćanje izgubljenih uspomena. Uz Dejvidovu pomoć Greta počinje da sastavlja deliće ne samo svoje životne priče već i sudbine svoje ćerke Česke, žrtve tragičnih okolnosti, koja sasvim izvesno nije anđeo za kakvog se izdaje…

Lusinda Rajli je rođena u Irskoj. Nakon što se okušala u glumačkoj karijeri na filmu, u pozorištu i na televiziji, napisala je prvu knjigu sa dvadeset i četiri godine. Knjige su joj prevedene na preko trideset jezika i prodate u više od 15 miliona primeraka širom sveta. Sandej tajms i Njujork tajms proglasili su njene romane za bestselere.Lusinda trenutno piše serijal „Sedam sestara“, priču o usvojenim sestrama zasnovanu na mitovima o čuvenom sazvežđu. „Sedam sestara“, „Olujna sestra“, „Sestra iz senke“, „Biserna sestra“ i„Mesečeva sestra“ bile su na prvom mestu top-liste bestselera u čitavom svetu, a prava za televizijsku seriju koja će se emitovati nekoliko sezona kupila je jedna holivudska producentska kuća.

Knjigu „Anđeosko drvo“ možete pronaći u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.

Dva najbrža čitaoca portala E-Braničevo dobijaju ovu knjigu na poklon. Tačno u 17 časova potrebno je poslati lične podatke ( ime, prezime, adresu i broj lične karte) na mejl [email protected].

To Top