Odbojkaši „Mladog radnika“ dočekuju „Novi Pazar“

Požarevac

Sport

Odbojkaši „Mladog radnika“ dočekuju „Novi Pazar“

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Danas je u prostorijama Odbojkaškog kluba „Mladi radnik“ odžana konferencija za medije povodom predstojećeg susreta Superlige u odbojci između „Mladog radnika“ i „Novog Pazara“.

U prethodnoj utakmici požarevački odbojkaši su na svom terenu savladali „Partizan“ rezultatom 3:0 i na taj način uspešno započeli drugi deo sezone elitnog takmičenja u odbojci.

Sportski direktor kluba, Saša Joksimović, kaže da se rad sa mladim igračima isplati.

„Uspeli smo da protiv „Partizana“ napravimo dobar rezultat, pobedili smo 3:0. Strpljenje koje se odnosi na rad sa mladim igračima je urodilo plodom.  Sledi utakmica protiv „Novog Pazara“ koja nije istog karaktera kao s početka sezone, jer je tada ta ekipa bila sastavljena samo od igrača iz Novog Pazara koji su imali mali broj treninga. Mladi su i talentovani, a u periodu koji je protekao u devet kola su imali prilike da pokažu kvalitet ,bez obzira što su poslednji. Bore se, ne respektuju protivnika i očekuje nas težak meč“, rekao je Joksimović.

Odbojkaška utakmica između „Mladog radnika“ i „Novog Pazara“ se igra u subotu od 19 časova u Sportskom centru Požarevac bez prisustva publike, zbog epidemiološke situacije.

To Top