Fudbaleri „Sloge 33“ treniraju na tri terena

Petrovac

Sport

Fudbaleri „Sloge 33“ treniraju na tri terena

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Fudbaleri petrovačke „Sloge 33“ prethodne sedmice otpočeli su sa pripremama za nastavak prolećnog dela sezone u Srpskoj ligi Zapad, a na mesto šefa stručnog štaba umesto Aleksandra Stojimirovića, postavljen je Vladislav Rosić.

Rosić kaže da je zadovoljan dosadašnjim tokom priprema i da uskoro kreće period odigravanja prijateljskih utakmica. Takođe, fudbaleri „Sloge 33“ će u kratkom vremenskom periodu promeniti tri različita mesta na kojima će se odvijati trenažni proces.

„Prvi utisci su sjajni, momci rade maksimalno i na svakom treningu daju 100 odsto svojih mogućnosti. Na našem smo stadionu, treniramo i u hali i u tereatni, tako da prva nedelja protiče veoma dobro. Čuvaćemo teren tako da sutra trening imamo u Kučevu, a u Velikom Popovcu se sređuje teren, tako da ćemo i njega od sledeće nedelje imati na raspolaganju. Novajlije su se odlično uklopile, prvu utakmicu imamo u subotu, ali rezultat nije bitan, mi smo svakako ovih sedam dana radili naporno tako da ćemo videti kako će biti na prvoj utakmici“, kaže Rosić.

 

Vladislav Rosić

„Sloga 33“ se u toku prelaznog roka pojačala sa nekoliko igrača, međutim, deficitarna je golmanska pozicija.

„Mi smo otvorili konkurs za golmana, imamo samo Marka Blagojevića. Danas je došao Vojkan Damjanović da vidimo kako on brani, možda fali igrač na još jednoj poziciji, ali prvo da pogledamo kako igraju ovi momci u Kragujevcu, i protiv „Mladog radnika“, pa ćemo videti šta nam je činiti“, rekao je šef stručnog štaba.

Prvu pripremnu utakmicu fudbaleri „Sloge 33“ igraju u subotu u Kragujevcu od 13 časova protiv „Radničkog 1923“,  a u sredu se igra susret sa „Mladim radnikom 1926“ iz Požarevca od 14 časova u Kučevu.

To Top