Održan sedmi polumaraton „Srebrno jezero“

Veliko Gradište

Sport

Održan sedmi polumaraton „Srebrno jezero“

Foto: Opština Veliko Gradište

How Good Of A Friend Are You Really?

Sedmi po redu polumaraton „Srebrno jezero“ održan je proteklog vikenda u gradskom parku na obali Dunava u Velikom Gradištu.

Trku je odbrojavanjem startovao predsednik opštine Dragan Milić, pozdravivši prethodno takmičare, sportske radnike i sve prisutne.

“Izrazito mi je zadovoljstvo što po sedmi put iz parka startuje polumaraton. Opština, Atletski klub, Sportski savez i Turistička organizacija će i ubuduće organizovati ovu sportsku manifestaciju sa željom da se svake godine podigne za stepenicu više“, rekao je Milić.

 

Dragan Milić

Predsednik je naglasio i da je ovo jedan od načina da se pobedi korona i izrazio nadu da će sport i mladost da pobede sve nedaće.

Generalni pobednici polumaratona, među 300 takmičara, su Denis Firulović i Nevena Jovanović, dok su u “trci zadovoljstva“ od 200 učesnika prvi na cilj stigli Aleksandra Burkanović i Aleksandar Stajić.

Najlmlađi takmičari

U ovogodišnjoj trci proglašeni su i najbrži Velikogradištanci – Lepa Aleksić i Miodrag Vukić, a nagrade svim takmičarima uručio je predsednik Sportskog saveza Veliko Gradište, Dušan Banović.

To Top