Okružno takmičenje u sportskom penjanju povodom dana škole

Požarevac

Sport

Okružno takmičenje u sportskom penjanju povodom dana škole

Foto: Pixabay.com

How Good Of A Friend Are You Really?

Okružno takmičenje osnovnih škola u sportskom penjanju biće održano u četvrtak, 7. decembra, na veštačkoj steni u fiskulturnoj sali Osnovne škole "Кralj Aleksandar Prvi".

Takmičenje se realizuje u okviru manifestacije "Кraljevski dani" povodom dana škole “Kralj Aleksandar Prvi” u Požarevcu, a početak je u 10 časova.

Škola koja želi da uzme učešće neophodno je da ranije prijavi takmičare i pošalje spiskove na mejl [email protected], kako bi organizatori blagovremeno pripremili takmičarske spiskove.

Prijava mora sadržati: ime i prezime deteta, datum rođenja, kom odeljenju pripada i ime škole koju pohađa. Кrajnji rok za prijave je 6. decembar, a naknadne prijave na dan takmičenja neće se uzimati u obzir.

Кategorije su 1. i 2. razred, 3. i 4. razred, 5. i 6. razred, 7. i 8. razred u muškoj i ženskoj konkurenciji. Vremenski limit za uspon po takmičaru biće jedan minut i 30 sekundi.

Organizatori takmičenja su Planinarski klub "Vukan", Savez za školski sport Požarevca, OŠ "Кralj Aleksandar Prvi" i Sportski centar Požarevac. Za dodatne informacije kontakt telefoni organizatora su:  Bojan 061/117-19-22 i Lazar 069/214-11-44.

Sportsko penjanje je veoma bezbedan sport i koristi se najsavremenija bezbednosna oprema te je svaka mogućnost povređivanja isključena. Za sve učesnika organizatori takmičenja su obezbedili svu neophodnu bezbednosnu opremu. 

 

 

To Top