OTVORENA ULIČNA TRKA: Oko 500 takmičara i dva poznata tiktokera

Požarevac

Sport

OTVORENA ULIČNA TRKA: Oko 500 takmičara i dva poznata tiktokera

Foto: T. Sotirov

How Good Of A Friend Are You Really?

U centru Požarevca u toku je ulična trka “Grand prix“ u organizaciji Atletskog saveza Srbije i Sportskog saveza grada.

Saša Pavlović, gradonačelnik Požarevca, otvorio je trku i istakao da danas uvestvuje oko 500 takmičara, te da grad uvek podržava atletiku.

Emir Bekrić, nacionalni rekorder na 400 metara sa preponama, višestruki osvajač medalja kako na Evropskom, tako i na Svetskom prvenstvu, ali i promoter današnje trke, naglasio je da je atletika kraljica sportova i da bi sport trebalo da bude sastavni deo života svake osobe.

Podsećamo, jedna od glavnih trka po prvi put nosi ime Vukašin Vule Ivanović, a na otvaranju je bio i njegov sin, ujedno i tiktoker koji ima profil ,,Vuk i Aleksandra” na ovoj društvenoj mreži sa više od milion pratilaca.

,,Čast mi je što trka nosi njegovo ime i nadam se da će se ovakve manifestacije stalno dešavati. Njegova disciplina bila je četiri puta 800 metara, a nadam se da ću i ja jednog dana da se oprobam u tome. Danas ću sigurno trčati rekreativno u njegovo ime”, rekao je Vuk.

Trka je počela u 16 sati takmičenjem predškolaca i učenika nižih razreda osnovnih škola, dok će đaci starijih razreda učestvovati od 16.50 časova. Nakon toga slede trke omladinaca i juniora, a u 17.45 časova seniora.

Podsećamo da je do 19 sati zbog održavanja trke zabranjeno parkiranje u pojedinim ulicama.

ZABRANJENO PARKIRANJE ZBOG TRKE U POJEDINIM ULICAMA

To Top