Pekare “MD”: spoj kvaliteta, tradicije i dobrog ukusa

Braničevo

Život

Pekare “MD”: spoj kvaliteta, tradicije i dobrog ukusa

Foto: MD pekara

How Good Of A Friend Are You Really?

Pekara “MD” ima dugu porodičnu tradiciju još iz 1992. godine. Kod njih se generacijama prenose tradicionalni recepti sa stalnim proširenjem asortimana.

Pored čuvenog bureka, domaćeg hleba, pogača, lisnatog peciva, sarajevske pite i drugih slanih zadovoljstava, tu je i njihov slatki program – od vanilica, kroasana do medenog srca i drugih slatkiša za svačiji ukus.

Ukoliko ste vegeterijanac, primenjujete hrono ishranu ili ste dijabetičar - Pekare “MD” nude i proizvode koji će zadovoljiti vaš režim dijetetske i zdrave ishrane.  

U bilo koje doba dana i noći, uživajte u svežoj hrani

Niste spremili ručak ili imate nenajavljene goste? Ništa strašno! U svojoj ponudi pekara “MD” ima i bogat meni gotovih jela koja možete naručiti preko dostavljača, kupiti u pekari i poneti kući, ali i ručati u njihovom objektu.

Tu su da vam pomognu i za slavsku trpezu – u pekarama MD možete naručiti slavski kolač i žito – po tradicionalnoj recepturi.

Pekare “MD” rade 24h!

Tajna uspeha je u poštovanju kupaca, dobrim kuvarima i pekarima, kvalitetnom materijalu i savremenoj tehnologiji.

Zato nema dileme - sa pekarama MD možete i započeti i završiti dan. Tamo vas u prijatnoj domaćoj atmosferi očekuje ljubazno osoblje, uz obrok spremljen kao u vašoj kuhinji.

Prijatan i savremen ambijent za početak uspešnog dana

Pekare se nalaze u Požarevcu, Kučevu, Rabrovu i Majdanpeku.  

Telefon 062/394 311 je uvek dostupan za sve kupce.

Srećne novogodišnje i božićne praznike žele vam vlasnici i zaposleni  u pekarama  “MD”

To Top