Plazma karavan stigao u Požarevac (FOTO)

Požarevac

Događaji

Plazma karavan stigao u Požarevac (FOTO)

Foto: A. Grujić

How Good Of A Friend Are You Really?

Plazma karavan stigao je danas u Požarevac, a nalazi se na stadionu malih sportova Sportskog centra Požarevac. Kompanija Bambi pripremila je bogat program i brojne nagrade za posetioce.

Požarevac je prvi domaćin Plazma karavana, 8. i 9. jula. Sve posetioce danas i sutra od 16 do 21 čas očekuje puno zabavnih aktivnosti i nagrade.

Točak sreće donosi nagrade

“Dragi Požarevljani, dođite sa porodicom i prijateljima da zajedno uživamo u bogatom programu koji smo pripremili, ali i da prvi zavirite u unutrašnjost fantastičnog Plazma karavana – glavne nagrade naše velike letnje Plazma nagradne igre „Putovanje puno Plazme“, poručila je Ana Diković, ekspert za eksternu komunikaciju i održivost u kompaniji Bambi.

Ana Diković

Leto je savršeno vreme za otkrivanje novih destinacija i sticanje nezaboravnih iskustava, a Plazma je neizostavan detalj koji nosimo sa sobom, jer sa njom osećaj je kao kod kuće, uvek i gde god da smo. Plazma, kao dosledni saputnik svakog putovanja u periodu od 10. jula do 14. avgusta nagrađuje svoje verne potrošače nagradama punim Plazme.

Četiri srećna dobitnika osvojiće “Opel Crossland”

Učesnike nagradne igre svaki dan očekuje 10 Plazma kofera, dok će četiri srećna dobitnika osvojiti “Opel Crossland” automobile, a najveća sreća čeka dobitnika glavne nagrade – fantastični Plazma kamper pun Plazme stvoren za svaki put.

Plazma kamper

Sve što je potrebno da uradite jeste da kupite minimum 450 grama Plazme, sačuvate račun i pošaljete SMS poruku na broj 5544 sa brojačem računa koji se nalazi na kraju računa ili da unesete kod na  www.plazmanagradnaigra.rs.

 

To Top