Petorica novih odbojkaša adut za uspešniju sezonu

Požarevac

Sport

Petorica novih odbojkaša adut za uspešniju sezonu

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

U prostorijama Odbojkaškog kluba „Mladi radnik“ održana je konferencija za medije povodom potpisivanja ugovora sa petoricom novih igrača koji će, po rečima direktora kluba, biti nosioci igre u novoj sezoni.

Novo pojačanje u igri „Mladog radnika“ ove sezone biće Andrej Tupči na poziciji korektora, koji dolazi iz tima „Al Ahli“ iz Saudijske Arabije, a ugovor je sa požarevačkim klubom potpisao na dve godine. Novi igrač koji je potpisao ugovor na godinu dana je Marko Sinđelić. On će igrati na poziciji srednjeg blokera, a poslednji klub za koji je nastupao je „Surabaya Bhayangkara Samator” iz Indonezije.

Pored njih tu su Nemanja Ćubrilo, koji igra na poziciji srednjeg blokera, a pre požarevačkog kluba u kom će igrati naredne tri godine nastupao je za tim “Vojvodina NS Seme”, i Žarko Kisić, iz Bosne i Hercegovine, koji dolazi iz OK “Mladost Brčko”, a u ovom timu će biti naredne dve godine. Tim će pojačati još i Goran Bjelica, koji je igrao za tim “Anorthosis Famagusta” sa Kipra, a danas je iz opravdanih razloga izostao sa konferencije za medije.

Dragan Marković, predsednik kluba, nakon što je novim igračima poželeo dobrodošlicu, istakao je da dolaskom novih igrača, poznatih sportskoj javnosti, klub pokazuje da su ambicije u narednoj sezoni veoma visoke.

„Ovo je jedna od najjačih ekipa u istoriji „Mladog radnika“, tako da ćemo sledeće sezone nastojati da ostvarujemo najviše uspehe i u prvenstvu, ali i u Kupu“, naveo je Marković.

Sa ambicijama direktora složili su se i igrači, koji su istakli da će zajedničkim snagama i uz maksimalno zalaganje, dati sve od sebe da naredna sezona bude uspešnija od prethodnih.

Klub će novopridošlim igračima obezbediti maksimalno dobre  uslove kada su u pitanju smeštaj, ishrana i treninzi, a kroz pripreme i treninge u narednom periodu videće se gde eventualno škripi. Direktor kluba nije isključio mogućnost da dođe do još nekog pojačanja, ukoliko bude potrebe za tim.

Tim „Mladog radnika“ očekuje teška sezona, s obzirom na to da je broj klubova koji učestvuju u Super ligi ove sezone povećan, pa će se tako umesto 10, takmičiti 12 klubova.

To Top