Plan detaljne regulacije aerodroma Srebrno jezero na javnom uvidu

Veliko Gradište

Društvo

Plan detaljne regulacije aerodroma Srebrno jezero na javnom uvidu

Foto: Pixabay.com

How Good Of A Friend Are You Really?

Javni uvid povodom izrade nacrta Plana detaljne regulacije aerodroma Srebrno jezero u opštini Veliko Gradište i Izveštaja o strateškoj proceni uticaja na životnu sredinu trajaće 30 dana.

Planska dokumentacija je od 23. marta izložena u zgradi Opštinske uprave i na internet stranici opštine Veliko Gradište.

Zainteresovanim licima, koja će vršiti uvid u izloženu plansku dokumentaciju, Odeljenje za urbanizam i imovinsko – pravne poslove pružiće sve potrebne informacije i stručnu pomoć. Dodatne informacije se mogu dobiti svakog radnog dana toku javnog uvida, u kancelariji br. 11, od osam do 13 časova.

Po završetku javnog uvida, održaće se javna sednica Komisije za planove, 20. maja, u svečanoj sali opštine Veliko Gradište.

Više o tome pročitajte OVDE.

Podsećamo, planirana je izgradnja poletno-sletne staze koja će se graditi u tri faze. U prvoj fazi dužine 1.500 metara rezervisaće se prostor za nastavak izgradnje i razvoj aerodroma u budućnosti, sa dužinom poletno-sletne staze od 1.800 metara u drugoj, odnosno 2.400 metara u trećoj fazi, kao i zone za lociranje javno-komercijalnih i tehničkih sadržaja planiranog aerodroma. 

>>VELIKO GRADIŠTE DOBIJA AERODROM<<

To Top