Planinarski klub ,,Vukan” uspešan u Treking ligi Srbije

Požarevac

Sport

Planinarski klub ,,Vukan” uspešan u Treking ligi Srbije

Foto: PK Vukan

How Good Of A Friend Are You Really?

Takmičari iz Planinarskog kluba ,,Vukan” Požarevac zauzeli su četvrto mesto u muškoj i ženskoj konkurenciji nakon petog kola Treking lige Srbije.

Peto kolo ovog takmičenja održano je prošlog vikenda na Rajcu u okviru manifestacije ,,Dan čistih planina”, u organizaciji Planinarskog sportskog kluba ,,Pobeda” iz Beograda, uz podršku Ministarstva omladine i sporta.

Učestovalo je oko 200 takmičara iz 34 planinarska kluba, a ,,Vukan” treking tim u ovom kolu je učestvovao u sastavu: Nenad Marković, Vladimir Rajić, Miloš Miletić, Anja Čavlin, Milivoje Antić, Jelena Tadić, Nebojša Milošević i Nataša Petrović. Oni su ostvarili odličan plasman - četvrto mesto u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Treking  je sport koji iz godine u godinu postaje sve masovniji i podrazumeva  hodanje, planinarenje ili trčanje kroz različite prirodne terene, na obeleženim planinarskim stazama. Treking liga Srbije pod pokroviteljstvom Planinarskog Saveza Srbije ove godine se realizuje kroz sedam kola na različitim lokacijama u Srbiji.

Naredno kolo biće održano 16. oktobra na Zlatiboru. Svi koji žele da budu deo ovog uspešnog tima mogu se javiti na sledeći broj telefona:  064/4472999 PK “Vukan”, odsek Planinsko trčanje i treking.

To Top