Pljuskovi sa grmljavinom za početak nove radne nedelje

Braničevo

Servisne informacije

Pljuskovi sa grmljavinom za početak nove radne nedelje

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Nedelja pred nama donosi promenu vremena, konačno rashlađenje i padavine, a biće uslova i za vremenske nepogode.

Da se tokom današnjeg i sutrašnjeg dana lokalno očekuju obilne padavine i grad, u zoni pljuska i jak vetar, navodi se na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Danas promenljivo oblačno, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, uz povremene sunčane intervale. Minimalna dnevna temperatura biće 18, dok će maksimalna dostići 31 stepen u Braničevskom okrugu.

Utorak će obeležiti obilne padavine i grad, sa temperaturom koja će varirati od jutarnjih 17, do najviše dnevne koja će biti 27 stepeni. Identično vreme očekuje nas i sledećeg dana.

U četvrtak, promenljivo oblačno i u većini mesta suvo sa dužim sunčanim intervalima i temperaturom od 14 do 27 stepeni. Narednog dana, moguća je oluja praćena grmljavinom u pojedinim delovima okruga, a temperatura će u toku dana od jutarnjih 13, dostići maksimalnih 30 stepeni.

Za vikend oblačno i promenljivo vreme. Oluja sa grmljavinom, temperatura u rasponu od 12 do 29 stepeni obeležiće prvi dan vikenda. U nedelju, smena oblaka i sunca, uz sličnu temperaturu.

To Top