Proleće usred zime – kada stiže zahlađenje?

Požarevac

Servisne informacije

Proleće usred zime – kada stiže zahlađenje?

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Prvih dana januara zabeležene su temperature iznad proseka za ovo doba godine.

U Požarevcu i okolini danas je sunčano i toplo vreme, pravi prolećni dan. Maksimalna dnevna temperatura biće do 13 stepeni.

U utorak ujutru, 4. januara, najavljena je kratkotrajna magla, a tokom dana pretežno sunčano vreme. Najniža dnevna temperatura biće do šest, a najviša do 12 stepeni. Slične vremenske prilike najavljene su i za sredu. Minimalna dnevna temperatura biće do pet, a maksimalna za tri stepena viša u odnosu na utorak.

Zima se na velika vrata vraća tek u četvrtak, 6. januara, kada će biti  oblačno, osetno hladnije i  mestimično sa kišom. Jutarnja temperatura biće oko nule, dok će maksimalna biti šest stepeni.

Hladno vreme nastavlja se i u petak. Za Božić, 7. januara, najniža dnevna temperatura biće dva, a najviša identična kao i u četvrtak – šest stepeni.

Prvog dana vikenda minimalna temperatura iznosiće nula stepena, a moguća je i kratkotrajna kiša. Drugog dana vikenda najniža dnevna temperatura biće dva stepena, a najavljen je i slab sneg. Maksimalna dnevna temperatura u subotu i nedelju iznosiće šest stepeni.

To Top