Postavljena bina, kako napreduju radovi u Tabačkoj čaršiji?

Požarevac

Društvo

Postavljena bina, kako napreduju radovi u Tabačkoj čaršiji?

Foto: A. G.

How Good Of A Friend Are You Really?

Uprkos vrelim danima sa maksimalnom dnevnom temperaturom do 38 stepeni, u Tabačkoj čaršiji se čitavog dana odvijaju radovi kako bi centar grada bio spreman za početak muzičkog dela programa u okviru 60. Ljubičevskih konjičkih igara. Reporter portala E-Braničevo proverio je dokle se stiglo sa radovima i da li je realno da sve bude završeno do kraja dana.

Radovi na kružnom toku, oko Robne kuće i na levoj strani trotoara gledano od kružnog toka su završeni. Takođe, asfaltirana je polovina ulice Tabačka čaršija i obeležena je horizontalna signalizacija.

Novi asfalt

Međutim, radovi na postavljaju behaton ploča na desnoj strani trotoara stigli su danas oko 14 časova do polovine ulice, a ostalo je i asfaltiranje dela ulice.

U toku postavljanje behaton ploča

Iako radnici intenzivno rade čak i u najtoplijem delu dana, pitanje je da će uspeti da završe ove radove do mraka. Prvi prateći program 60. LJKI, di-džej žurka pod nazivom "Big Summer Break", u svakom slučaju će biti održan večeras na gradskom trgu. U toku je postavljanje bine i ozvučenja.

ŽURKA NA TRGU, NASTUPIĆE ČETIRI DI-DŽEJA

U toku postavljanje bine

Podsećamo da je Vasilije Baldić, direktor Turističke organizacije grada Požarevca, rekao ranije za E-Braničevo da će svi koncerti biti održani na trgu čak i ukoliko se ne završe radovi u Tabačkoj čaršiji, a da će ti delovi biti ograđeni. 

JUBILARNE LJKI – GDE, KADA I KAKO?

Gradonačelnik Požarevca, Saša Pavlović, rekao je u petak, 25. avgusta, na konferenciji za medije da će radovi biti završeni.

PREDSTAVLJEN PROGRAM 60.LJKI I PROMOTER MANIFESTACIJE

 

To Top