Požarevačka organizacija osvojila tri priznanja

Požarevac

Turizam

Požarevačka organizacija osvojila tri priznanja

Foto: TOGP

How Good Of A Friend Are You Really?

Turistička organizacija grada Požarevca učestovala je na 16. Međunarodnom festivalu turističkih publikacija „Kofer slova“ u Kruševcu i, kao i prethodnih godina, osvojila nagrade.

Festival „Kofer slova“ je ove godine održan „na daljinu“ zbog epidemije koronavirusa. To nije umanjilo kvalitet same manifestacije pa je konkurencija bila veoma jaka, što dalje ukazuje na veliki značaj štampanog propagandnog turističkog materijala i uložen trud turističkih organizacija Srbije.

Ovaj festival je izložbenog i takmičarskog karaktera i nagrađuju se turističke publikacije u 11 kategorija. Turistička organizacija grada Požarevca je konkurisala u tri kategorije i u svakoj osvojila po jednu nagradu.

“Zlatni kofer” požarevačka organizacija osvojila je u kategoriji dopunski promotivni material, koji je rađen za 57. Ljubičevske konjičke igre (brendirane maske sa logom igara, ergelom Ljubičevo, Viminaciumom, galerijom Milene Pavlović Barilli i spomenikom knezu Milošu Obrenoviću, zatim kese, majice, blok za pisanje, krpica za naočare).

Drugu nagradu, odnosno “Srebrni kofer” u kategoriji višelisna turistička publikacija do 50 stranica osvojila je za publikaciju Ergele Ljubičevo, a još jedan “Srebrni kofer” dodeljen je požarevačkoj turističkoj organizaciji u kategoriji turistička mapa za mapu centra grada u 3D formatu.

“Svake godine se za pomenuti festival osmisli nešto novo, bilo da je izdanje ili dizajn. Dizajn uvek prati savremena stremljenja i tehnologije. Da bi bili prepozantljivi i vidljivi na turističkom tržištu moramo ovako da radimo i to je odraz praćena savremenih tokova u turističkim sadržajima interesantnim potencijalnoj publici i posetiocima. Kroz kvalitetan dizajn i pravu informaciju možemo ih privući da dođu u naš grad“, kaže Vasilije Baldić, direktor Turističke organizacije grada Požarevca.

Vasilije Baldić, direktor Turističke organizacije grada Požarevca

To Top