PRIJAVI PROBLEM: Kreće EB patrola!

Braničevo

Društvo

PRIJAVI PROBLEM: Kreće EB patrola!

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Zbog velikog interesovanja naših čitalaca za probleme širom Braničevskog okruga, kao i brojnih fotografija i sugestija koje nam šaljete, pokrenuli smo posebnu rubriku na našem portalu pod simboličnim nazivom „EB patrola“( E-Braničevo patrola).

Deo EB patrole može biti svako od vas.

 Na naslovnoj strani portala E-Braničevo nalazi se baner sa formularom za prijavu problema. Dovoljno je samo da kliknete i dobićete dalja uputstva kako da nam pošaljete informacije sa fotografijom.

Ovako ozgleda formular za prijavu problema na naslovnoj strani portala

Ukoliko primetite neki problem u svojoj okolini - ekološke, komunalne, društvene ili druge prirode, želite da nadležnima ukažete na nešto što je od javnog interesa i što bi se trebalo rešiti, na neki problem o kome se ćuti i slično -  idi na - Prijavi problem”.

Nakon što utvrdimo o čemu se radi, kao i autentičnost vaših podataka, objavićemo tekst na portalu E-Braničevo uz apel nadležnima da reaguju i problem što pre reše.

Nakon izvesnog vremena proverićemo da li je to i učinjeno i ponovo ćemo objaviti kratak tekst  - da pohvalimo ako je rešeno i podsetimo ako nije.

 Takođe, novinari redakcije E-Braničevo će nastaviti da sami ukazuju na probleme, loše pojave i prakse u celom Braničevskom okrugu,  sa ciljem da se skrene pažnja javnosti i ubrza rešavanje.

1 komentar(a)

  1. Milivoje Pirković

    Oct 26, 2020 13:30

    Po meni, a siguran sam i žitelja ulice Narodnog Fronta u Požarevcu, imamo naj manje 2 velika problema: 1.za vreme kiša (a i posle toga) u pojedinim delivima ulice se formiraiju velike bare (koje prete da uđu u dvorišta, a naročito kada bahati vozači projure kroz ulicu) i zbog toga deca koja idu u školu moraju da skaču na ograde da ih ne bi "siledžije" isprskale do gole kože!!! Ulica N. FRONTA je jedina ulica koja nema kišnu kanalizaciju, a vrlo je frekventna-spaja deo od petrovačkog puta do Lučićkog puta, koja prima vodu sa gornjih ulica i vodu deponuju u gornjem, srednjem i donjem delu. Ja sam morao da probušim moju betonsku ogradu na dva mesta da bi kišnica koja se skupi pred kućom na ulici nekako isušila i sproveo do septičke jame gde se vremenom skoro sve isuši! 2.Ja ne znam da li još u nekoj ulici nestaje struje skoro svaki dan (i to već duže vremena unazad) u neodređeno vreme-nekad duže a najčešće noću, tako da, konkretno ja, imam problema sa uključivanjem mašina za veš ili sudove, sa zebnjom uključujem, jer nestankom struje i na kratko, mašine staju i ujutru nanovo uključujem. Zvao sam ED Požarevac, a oni nekad kažu da nije tačno da je struja nestajala-a ja nemam načina da dokažem suprotno, a nekada se i ne javljaju ili onako šablonski samo kažu da je ekipa na terenu!!!

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top