PRIJAVI PROBLEM: Kreće EB patrola!

Braničevo

Društvo

PRIJAVI PROBLEM: Kreće EB patrola!

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Zbog velikog interesovanja naših čitalaca za probleme širom Braničevskog okruga, kao i brojnih fotografija i sugestija koje nam šaljete, pokrenuli smo posebnu rubriku na našem portalu pod simboličnim nazivom „EB patrola“( E-Braničevo patrola).

Deo EB patrole može biti svako od vas.

 Na naslovnoj strani portala E-Braničevo nalazi se baner sa formularom za prijavu problema. Dovoljno je samo da kliknete i dobićete dalja uputstva kako da nam pošaljete informacije sa fotografijom.

Ovako ozgleda formular za prijavu problema na naslovnoj strani portala

Ukoliko primetite neki problem u svojoj okolini - ekološke, komunalne, društvene ili druge prirode, želite da nadležnima ukažete na nešto što je od javnog interesa i što bi se trebalo rešiti, na neki problem o kome se ćuti i slično -  idi na - Prijavi problem”.

Nakon što utvrdimo o čemu se radi, kao i autentičnost vaših podataka, objavićemo tekst na portalu E-Braničevo uz apel nadležnima da reaguju i problem što pre reše.

Nakon izvesnog vremena proverićemo da li je to i učinjeno i ponovo ćemo objaviti kratak tekst  - da pohvalimo ako je rešeno i podsetimo ako nije.

 Takođe, novinari redakcije E-Braničevo će nastaviti da sami ukazuju na probleme, loše pojave i prakse u celom Braničevskom okrugu,  sa ciljem da se skrene pažnja javnosti i ubrza rešavanje.

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

-->
To Top