Prijem za osvajača srebrne medalje u rvanju

Petrovac

Vesti

Prijem za osvajača srebrne medalje u rvanju

Foto: Opština Petrovac na Mlavi

How Good Of A Friend Are You Really?

Predsednik opštine Petrovac na Mlavi, Duško Nedinić, primio je u svom kabinetu osvajača srebrne medalje u rvanju, Miljana Rajića.

U rvanju grčko-rimskim stilom Milan Rajić, član rvačkog kluba „Zmajevi“, predstavljajući Srbiju na Prvenstvu Mediterana u Grčkoj osvojio je srebrnu medalju i ušao u kategorizaciju za Olimpijske igre 2028.godine.

Ovo je do sada njegov najveći uspeh, ali ne treba zaboraviti da je nosilac mnogobrojnih medalja, čak pet sa balkanskih prvenstava.

Takođe sportski direktor RK „Zmajevi“ Dejan Rajić proglašen je za najboljeg sportskog radnika u 2021.godini od strane Rvačkog saveza Srbije.

Sastanku su prisustvovali i Hristina Đorđević – šefica kabineta predsednika opštine, Ivan Sokolović-član opštinskog veća zadužen za lokalni ekonomski razvoj i sport, Dejan Marković - predsednik sportskog saveza, Dejan Milošević - generalni sekretar sportskog saveza i Petar Janković- trener RK „Zmajevi“ .

Opština Petrovac na Mlavi je izuzetno ponosna na šampiona i želi mu mnogo uspeha u daljem takmičenju, kao i da nastavi tradiciju našeg sugrađanina i prvog srpskog Olimpijca – Dragutina Tomaševića, rečeno je na sastanku.

To Top