PRIMOPREDAJA DUŽNOSTI: Mitić uručio Trnavac ključ Sportskog centra Požarevac (FOTO)

Požarevac

Događaji

PRIMOPREDAJA DUŽNOSTI: Mitić uručio Trnavac ključ Sportskog centra Požarevac (FOTO)

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Danas je u holu Sportskog centra Požarevac izvršena svečana primopredaja dužnosti direktora ove ustanove.

Nenada Mitića, koji je bio sedam godina na čelu Sportskog centra Požarevac, zamenila je Marija Trnavac.

Nenad Mitić, penzionisani direktor SC Požarevac

Mitić se zahvalio medijima na objektivnom i realnom izveštavanju o radu i događajima u ovoj ustanovi dok je bio na njenom čelu i ukratko se osvrnuo na prve dane rada Sportskog centra Požarevac.

„Znate da Sportski centar postoji od 1984.godine i tada sam imao sreću da u prvih deset godina radim kao realizator programa, a evo poslednjih sedam godina i kao rukovodilac. Tokom tih poslednjih sedam godina zadovoljan sam urađenim, zato što su svi radnici pratili moje ideje i izašli smo na kraj sa mnogim nedaćama i problemima. Svedoci ste i vi sami koliko je sve izgrađeno. Najdraže mi je to što kolektiv ostavljam u dobrom raspoloženju i slozi, što je bitno za rad“, rekao je Mitić.

Mitić je novoj direktorki poželeo puno sreće u rukovođenju, želju da se svi započeti projekti realizuju, kao i da se započnu novi projekti koji će podići kvalitet usluge svima koji dolaze u ovaj objekat. Takođe, bivši direktor se osvrnuo na problem sa kojim se suočavao godinama, a odnosi se na manjak radnika.

„Znam da će Mariji biti teško u radu, pre svega jer Sportski centar ima sve više objekata, a radnika ima vrlo malo. Nadam se da će iz Gradske uprave povećati broj radnika i da će ona moći da realizuje sve projekte i programe“, zaključio je Nenad Mitić.

 

Marija Trnavac, nova v.d. direktorka SC Požarevac

Trnavac je na početku svog obraćanja obrazložila da je htela nedugo nakon imenovanja da sazove konferenciju kako bi upoznala predstavnike medija, uz želju da se sa svim medijima uspostavi dobra saradnja. Nova direktorka se osvrnula na novitet u samoj unutrašnjosti objekta koji se odnosi na stalnu izložbu fotografija.

„Ova konferencija je sazvana iz više razloga, a jedan od razloga je ova stalna izložba fotografija za koju mislim da je lepa i nesvakidašnja i na kojoj je predstavljen naš logo. Od kada je postavljena već postoji veliko interesovanje građana za njeno razgledanje. Planirano je da se ubuduće sve konferencije vrše na ovom mestu“, rekla je Trnavac.

 

Izložbeni zid

Na kraju konferencije izvršena je svečana primopredaja ključa Sportskog centra Požarevac i dodela mesečnih ulaznica za bazen licima koja su ga najčešće posećivala.

To Top