Promocija ženske košarke u Požarevcu

Požarevac

Sport

Promocija ženske košarke u Požarevcu

Foto: T.S.

How Good Of A Friend Are You Really?

U subotu, 25. maja, biće organizovana promocija ženske košarke u Sportskom centru Požarevac.

Inicijatori ovog događaja su Sportsko košarkaško udruženje ,,Lavice 012“ i Košarkaški klub „Po basket“, koji su prošle godine ozvaničili i poslovno-tehničku saradnju.

U okviru promocije biće organizovane revijalne utakmice u kojima će učestvovati veteranke i najmlađe košarkašice, a gost će biti KK „Plana“ iz Velike Plane.

Biljana Petrović, predsednica Sportskog košarkaškog udruženja ,,Lavice 012“, pozvala je svu decu uzrasta od šest godina pa naviše da sa svojim roditeljima dođu u Sportski centar u subotu u 12 časova i da se upoznaju sa ovim timskim sportom.

„Trudićemo se da podstaknemo devojčice, naročito one najmlađe, da nam se pridruže, da treniraju timski sport, u kome, osim što uče neke nove veštine, stiču i nova poznanstva i prijateljstva, što je važno za njihov razvoj u tom periodu“, rekla je Petrović.

Zoran Stojanović, predsednik KK „Po basket“, podsetio je da se iz njihove ekipe posebno ističe Hana Kopun koja je pozvana na poslednji kontrolni trening mlađih reprezentativnih selekcija Srbije koji će biti održan 26. maja u Kragujevcu.

„Ona je pozvana među 24 najbolje igračice u Srbiji, što je jako veliki uspeh. Nadamo se da će nakon ove revijalne utakmice biti još devojčica koji će krenuti njenim stopama“, rekao je on.

 Ulaz je besplatan.

To Top