Raspisani izbori za savete mesnih zajednica u Gradištu

Veliko Gradište

Politika

Raspisani izbori za savete mesnih zajednica u Gradištu

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Vladimir Štrbac, predsednik Skupštine opštine Veliko Gradište, doneo je odluku o raspisivanju izbora za članove saveta mesnih zajednica na teritoriji ove opštine.

Izbore za članove saveta mesnih zajednica na teritoriji opštine Veliko Gradište raspisani su za 7. mart,  osim za članove saveta Mesne zajednice Кisiljevo koji su izabrani 2018. godine.

Broj članova saveta mesnih zajednica koji se bira je sledeći: Veliko Gradište, Zatonje, Sirakovo i Topolovnik po sedam, Biskuplje, Doljašnica, Кumane, Кurjače, Кusiće, Ljubinje, Majilovac, Makce, Požeženo, Ram, Srednjevo, Tribrode,  Češljeva Bara i Carevac po pet, Garevo, Desine Đurakovo-Popovac, Кamijevo, Ostrovo i Pečanica po tri člana.

Rokovi za vršenje izbornih radnji počinju da teku od dana stupanja na snagu ove odluke, odnosno od 25. januara. Izbore za članove saveta mesnih zajednica na teritoriji opštine Veliko Gradište sprovešće organi za sprovođenje izbora na osnovu odredaba Odluke o mesnim zajednicama na teritoriji opštine Veliko Gradište.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top