Razgovori sa građanima u prostorijama SNS u Požarevcu

Požarevac

Politika

Razgovori sa građanima u prostorijama SNS u Požarevcu

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Miodrag Stepanović, predsednik Gradskog odbora SNS Požarevac, najavio je danas na konferenciji za medije da će u prostorijama te stranke svakog utorka primati građane na razgovor.

Stepanović je poručio da to važi za sve građane,  bez obzira da li su članovi SNS, neke druge stranke ili su politički neopredeljeni.

„Interesantno je da od osmoro sa kojima sam danas razgovarao troje nisu članovi nijedne političke stranke. Njihovi problemi vezani su za lični status, a jedan je bio predlog kako možemo nešto da poboljšamo u određenim ulicama. O tom pitanju sam odmah razgovarao sa nadležnima u Gradskoj upravi i probaćemo to da rešavamo već sutra. Ovde je prisutno oko 40 ljudi i sa svima ćemo obaviti razgovor, ostaćemo koliko bude potrebno da uvažimo svakog ko je došao da zatraži pomoć ili da iznese predlog kako možemo da radimo bolje u našoj stranci i kako možemo da radimo na napretku grada“, rekao je Stepanović.

Miodrag Stepanović

On je naglasio da ne postoji nikakav formular za prijavljivanje, već da svako može da dođe utorkom od 17 časova.  

Stepanović je najavio da će u razgovorima sa građanima predočiti i šta je sve država uradila u proteklih deset godina, kao i šta se u Požarevcu planira u narednom periodu.

 „Na taj način približićemo građanima neke stvari koje možda nisu bili u prilici da čuju“, dodao je on.

Podsetio je ujedno da gradonačelnik Požarevca, Saša Pavlović, vrši prijem građana u Gradskom zdanju četvrtkom od 16 do 20 časova, Mladen Ničić, predsednik Skupštine grada Požarevca, sredom od 12 do 15 časova u svom kabinetu, Serdžo Krstanoski, predsednik Gradske opštine Kostolac, četvrtkom od 17 do 20 časova u svom kabinetu, a Milena Cerovšek, predsednica Skupštine GO Kostolac, svakog utorka od 17 do 20 časova, takođe u svom kabinetu.

To Top