Regionalni gastro događaj “Lokalni zalogaj - Recept za ljubav”

Požarevac

Događaji

Regionalni gastro događaj “Lokalni zalogaj - Recept za ljubav”

Foto: Plakat

How Good Of A Friend Are You Really?

U okviru projekta „Podrška konkurentnosti i razvoju turizma u regionu Braničevo-Podunavlje“ koji ima za cilj da unapredi konkurentnost regionalne turističke privrede i podrži razvoj sektora turizma u celini, Regionalna razvojna agencija „Braničevo-Podunavlje“ uz podršku grada Požarevca i lokalnih partnera, organizuje u utorak, 10. oktobra, regionalni događaj “Lokalni zalogaj – Recept za ljubav”.

Cilj događaja je da se prezentuju članovi regionalnog brenda „Lokalni zalogaj“ – ugostitelji, vinarije, destilerije, poljoprivredna gazdinstva i proizvođači iz Braničeva i Podunavlja, kao i novo-osmišljeni specijaliteti pripremljeni korišćenjem lokalnih proizvoda. U tom smislu, posetioci će moći da degustiraju neke od najboljih jela i proizvoda iz regiona.

U pratećem delu programa predviđene su radionice za decu, plesni i muzički nastupi i druge zabavne aktivnosti za različite generacije.

Posetioci će imati mogućnost i da učestvuju u različitim nagradnim igrama i osvoje najukusnije nagrade.

Događaj “Lokalni zalogaj – Recept za ljubav” će biti održan u utorak, 10. oktobra, u vremenu od 17 do 20.30 časova, u Tabačkoj čaršiji u Požarevcu.

Više informacija o nagradnim igrama i samom događaju na Instagramu (@lokalnizalogaj) i Facebook-u (Lokalni zalogaj).

Realizaciju „Podrške konkurentnosti i razvoju turizma u regionu Braničevo-Podunavlje“ podržao je projekat  „#EUzaTebe - za kulturno nasleđe i turizam“ koji je usmeren na razvoj turizma u Srbiji. Podrškom turističkom sektoru, projekat će omogućiti da se turistički potencijal što više iskoristi i time doprinese otvaranju novih radnih mesta. Projekat finansiraju Evropska unija i Vlada Savezne Republike Nemačke, a sprovodi Nemačka organizacija za međunarodnu saradnju GIZ.

 

To Top