Slavenka Drakulić: „Nevidljiva žena i druge priče“

Braničevo

Kultura

Slavenka Drakulić: „Nevidljiva žena i druge priče“

Foto: Laguna

How Good Of A Friend Are You Really?

Autorka otvoreno, emotivno i upečatljivo govori o najvećem tabuu današnjice – starenju.

Nagrađivana i najprevođenija hrvatska spisateljica Slavenka Drakulić u zbirci priča „Nevidljiva žena i druge priče“ pripoveda o međuljudskim odnosima, o odlascima, zaboravnosti, bolesti, starenju, o najdubljim osećanjima o kojima se ne usuđujemo da govorimo.

Autorka otvoreno, emotivno i upečatljivo govori o najvećem tabuu današnjice – starenju. Neminovni proces koji pogađa svakog od nas ne oprašta se lako, a u društvu koje priznaje samo večitu mladost stari ljudi postaju nevidljivi i suvišni. Problematizujući teme kao što su odnos roditelja i dece, zaboravnost, gubitak partnera ili bolest, ova zbirka priča govori o starenju autentično i bez ulepšavanja.

Šesnaest vrhunskih priča Slavenke Drakulić pogodiće vas i nasmejati, ali i naterati da se duboko zapitate o tome kako se odnosite prema sebi i svojim najbližima.

Knjigu „Nevidljiva žena i druge priče“ možete pronaći u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.

Dva najbrža čitaoca portala E-Braničevo dobijaju ovu knjigu na poklon. Tačno u 17 časova potrebno je poslati lične podatke ( ime, prezime, adresu i broj lične karte) na mejl [email protected].

To Top