Srbima u Austriji predstavljene mogućnosti ulaganja u Požarevac

Braničevo

Događaji

Srbima u Austriji predstavljene mogućnosti ulaganja u Požarevac

Foto: S. Pavlović FB

How Good Of A Friend Are You Really?

Delegacija grada Požarevca na čelu sa gradonačelnikom juče je u srpskoj ambasadi u Austriji predstavila privrednicima iz Srbije mogućnosti i potencijale ulaganja u Požarevac.

„Zahvaljujući platformi Privredne komore Srbije, "Poslovni atlas Srbije“, i saradnji sa Regionalnom privrednom komorom Požarevac, sada poslovni ljudi našeg porekla imaju celu Srbiju na dlanu sa svim privrednim potencijalima i lokacijama za investiranje. Na prezentaciji predstavili smo im mogućnosti ulaganja svog kapitala u naš grad“, napisao je gradonačelnik Požarevca, Saša Pavlović, na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici i zahvalio se ambasadoru Republike Srbije, Nebojši Rodiću, na velikim naporima da još više podigne ugled Srbije u Austriji.

Podsećamo da je portal E-Braničevo realizovao prošle godine projekat “Najbrojnija dijaspora – neiskorišćeni potencijal“, koji podržava Ministarstvo kulture i informisanja (sada Ministarstvo informisanja i telekomunikacija).

Gradonačelnik je za naš portal rekao da Požarevac ima šta da ponudi, ali da dijaspora nije dovoljno upoznata, te je najavio da će raditi na tome u narednom periodu što se i obistinjuje.

PAVLOVIĆ: DIJASPORA NIJE DOVOLJNO UPOZNATA SA USLOVIMA KOJE GRAD PRUŽA (VIDEO)

To Top