Šta koči otvaranje bazena u Požarevcu?

Požarevac

Društvo

Šta koči otvaranje bazena u Požarevcu?

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Pripreme bazena Sportskog centra Požarevac za predstojeću sezonu su u toku, a krenuće sa radom onog trenutka kada se za to steknu svi uslovi.

Tomica Stojanović, v.d. direktora JP „Sportski centar“ Požarevac, ističe za E-Braničevo da su pripreme uveliko u toku i da se samo čeka odluka Kriznog štaba i Vlade Republike Srbije.

,,Sportski centar priprema bazen za otvaranje letnje sezone. Međutim, čekamo odluku Kriznog štaba koja se odnosi na to da li ćemo uopšte krenuti sa radom i kakvi će biti uslovi. Na osnovu dosadašnjih podataka, u gradu je sve manje zaraženih koronavirusom i zbog toga se nadam da ćemo ove godine otvoriti bazen“, rekao je Stojanović.

Što se tiče cene karata, po Stojanovićevim rečima predložili su da ostanu iste kao ranijih godina, ali da li će tako biti zavisi od osnivača, odnosno grada Požarevca. Podsećamo da je dnevna karta za gradski bazen ranijih godina koštala 150 dinara,  cena za 10 ulazaka bila je 1.400, za 20 ulazaka je 2.600, a mesečna karta iznosila je 3.600 dinara.

Uobičajna praksa ranijih godina bila je da bazen primi prve kupače 1. juna ili eventualno u prvoj nedelji juna. To je uglavnom zavisilo od vremenskih uslova. Zbog epidemije koronavirusa prošle godine požarevački bazen nije bio otvoren za posetioce cele sezone.

 >>BAZEN SPREMAN ZA POČETAK SEZONE, ALI NEĆE BITI OTVOREN DO DALJEG<<

 

To Top