Sunčano i toplo vreme do sredine nedelje

Braničevo

Servisne informacije

Sunčano i toplo vreme do sredine nedelje

Foto: Pixabay.com

How Good Of A Friend Are You Really?

Pred nama su dani sunčanog i prijatnog vremena, sve do sredine nedelje, kada se očekuje blagi pad temperature i kiša.

Početak nove sedmice obeležiće pretežno sunčano vreme u većem delu zemlje. Jutros je najniža  temparatura iznosila četiri, dok će u najtoplijem delu dana biti i do 20 stepeni u Braničevskom okrugu.

Narednog dana očekuje nas vreme slično današnjem, mestimično sunčano sa slabim do umerenim vetrom i minimalnom temperaturom sedam, a maksimalnom dnevnom do 22 stepena.

Sreda donosi blaže promene vremena. Tokom sunčanog jutra temeratura će iznositi oko 14 stepeni, dok se u nastavku dana očekuje postepeno naoblačenje, a maksimalna dnevna temperatura kretaće se do 22 podeoka Celzijusove skale.

Sledećeg dana uslediće promena vremena. Jutarnja temperatura biće oko 12, dok će maksimalna dnevna iznositi 20 stepeni, međutim, dan će obeležiti umereno do potpuno oblačno vreme sa mestimičnom kišom i pljuskovima. Petak će biti u znaku povremenih pljuskova, sa temperaturom nešto nižom u odnosu na prethodni dan - najniža dnevna biće oko četiri, dok će najviša dnevna u pojedinim delovima biti oko 18 stepeni.

Vikend će biti nešto hladniji, bez sunčanih intervala i sa povremenom kišom. U subotu najniža dnevna temperatura iznosiće tri, a najviša 14 stepeni. U nedelju ujutru najniža dnevna temperatura biće minus jedan, ali se u toku dana očekuje porast temperature koja bi u najtoplijem delu dana trebalo da dostigne devet stepeni.

To Top