Tomica Stojanović na čelu „Sportskog centra“ Požarevac

Požarevac

Društvo

Tomica Stojanović na čelu „Sportskog centra“ Požarevac

Foto: Arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Na današnjoj sednici Skupštine grada Požarevca odbornici su doneli odluku o imenovanju direktora JP „Ljubičevo“ i Istorijskog arhiva Požarevac, kao i imenovanju vršioca dužnosti direktora „Sportskog centra“ Požarevac.

Doskorašnja v.d. direktorka JU „Sportski centar“ Požarevac, Marija Trnavac, podnela je ostavku, a Gradsko veće predložilo je na to mesto Tomicu Stojanovića, koji je podneo ostavku na funkciju člana Gradskog veća zaduženog za obrazovanje.

„Sportski centar je mesto gde sam još 1992. godine započeo sportsku karijeru koja traje i danas, odlazim tamo u mesto koje mi je poznato. Daću sve od sebe da napravim sve potrebne uslove da se izgradi sva ona sportska infrastruktura koja nedostaje u našem gradu“, istakao je Tomica Stojanović.

Za direktora JP „Ljubičevo“ na konkursu je izabran Mirko Stojanović od ukupno tri kandidata, a odbornici su na današnjem zasedanju doneli odluku o njegovom imenovanju na period od četiri godine.

„Trudiću se kao i do sada da svoj posao obavljam maksimalno odgovorno i da se zalažem za interese Ljubučeva“, rekao je kratko Mirko Stojanović.

V.d. direktorka Istorijskog arhiva Požarevac, dr Jasmina Nikolić, odlukom većine odbornika imenovana je za direktorku ove ustanove, takođe na period od četiri godine.

To Top