U Kostolcu sedam lista za lokalne izbore

Kostolac

Politika

U Kostolcu sedam lista za lokalne izbore

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Izborna komisija u Kostolcu je potvrdila sedam izbornih lista koje ispunjavaju sve neophodne uslove za lokalne izbore.

Prva je proglašena lista “Aleksandar Vučić – za našu decu”, koju čini 21 kandidat, a na čelu liste se nalazi Serdžo Krstanoski, doskorašnji predsednik Gradske opštine Kostolac.

Druga lista koja je proglašena je “Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije (SPS), Jedinstvnena Srbija (JS) – Dragan Marković Palma”, koju čini 21 kandidat, a nosilac liste je Dalibor Ilić.

 “Dr Vojislav Šešelj – Srpska radikalna stranka” je treća lista na kojoj se nalazi ukupno sedam kandidata, a prva na listi je Slađana Radić.

Pod rednim brojem četiri na glasačkom listiću nalaziće se GG “Iskorak – dr Zvonko Blagojević – Mita Gavrilov”. Listu čini 21 kandidat, a nosilac liste je Mita Gavrilov.

Peta proglašena lista je “Nezavisna lista – Milan Grubetić”, na čijem čelu se nalazi upravo Milan Grubetić, a listu čini sedam kandidata.

Šesta na glasačkom listiću za lokalne izbore biće lista “Vlaška stranka Most”, koju čini devet kandidata, a prvi kandidat je Borislav Nikolić.

Poslednja proglašena je lista “Stranka pravde i pomirenja (SPP) – Demokratska partija Makedonaca (DPM) – Samo pravo za Požarevac i Kostolac Goran Glišić, koju je podnela koalicija: Akademik Muamer Zukorlić – Samo pravo – Stranka pravde i pomirenja (SPP) – Demokratska partija Makedonaca (DPM), koju čini sedam kandidata, na čelu sa Goranom Glišićem.

Podsećamo da se lokalni izbori u Gradskoj opštini Kostolac održavaju u nedelju 21.juna.

To Top