U planu izgradnja novih objekata za smeštaj turista na Srebrnom jezeru

Veliko Gradište

Društvo

U planu izgradnja novih objekata za smeštaj turista na Srebrnom jezeru

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Srebrno jezero je postalo jedno od omiljenih destinacija za odmor i rekreaciju u Srbiji, zbog čega postoji potreba za povećanjem smeštajnih kapaciteta. Sudeći po urbanističkim projektima koji će se uskoro naći na javnom uvidu, planirana je izgradnja više objekata za smeštaj turista u narednom periodu.

Odeljenje za urbanizam i imovinsko-pravne poslove opštinske uprave Opštine Veliko Gradište organizuje javne prezentacije devet urbanističkih projekata, a većina njih se odnosi na izgradnju objekata u turističkom naselju Beli Bagrem.

U ovom naselju investitor Dušan Marković planira izgradnju objekta povšine 8001.2 metra kvadratnih u tri faze. Objekat će sadržati 133 apartmana sa okolnim zelenim površinama i parking mestima, piše u projektu.

Građevinsko preduzeće „Bobing“ gradiće stambeni objekat sa apartmanima ukupne površine 2.772,44 metra kvadratnih. Ukupan broj lokala i stambenih jedinica u objektu biće 57.

U planu je izgradnja još nekoliko objekata za smeštaj turista ali znatno manjih – površine od 407 do 997 metara kvadratnih. Urbanističke projekte pogledajte OVDE.

Javna prezentacija organizuje se u trajanju od sedam dana, od 10. do 16. decembra, u zgradi opštine Veliko Gradište, soba br. 11. u prizemlju, svakog radnog dana od 8 do 14 časova. Zainteresovani tokom javne prezentacije svoje primedbe i sugestije na urbanističke projekte mogu u pismenoj formi dostaviti na pisarnicu Opštinske uprave opštine Veliko Gradište, ulica Žitni trg br. 1, najkasnije 16. decembra do 14 časova.

To Top