Upis dece u vrtić od ponedeljka

Braničevo

Društvo

Upis dece u vrtić od ponedeljka

Foto: T.S.

How Good Of A Friend Are You Really?

U ponedeljak, 1. aprila, počeće upis dece u vrtić za radnu 2024/25. godinu.

Kako se navodi na sajtu Predškolske ustanove “Ljubica Vrebalov” Požarevac zahtevi za upis podnosiće se elektronskim putem, preko usluge e-Vrtić na nacionalnom portalu e-Uprava, u periodu od 1. do 22. aprila.

Preliminarne liste upisane dece biće objavljene 30. maja na informativnim tablama svih objekata ustanove, kao i na njihovom sajtu. Roditelji/staratelji mogu da upute prigovor pisanim putem koji predaju u Upravi PU “Ljubica Vrebalov“ Požarevac u periodu od 31. maja do 7. juna, a oni će biti razmatrani od 10. do 17. juna. Konačna lista upisane dece biće objavljena 21. juna.

Više o tome pročitajte OVDE.

Upis dece u Predškolsku ustanovu „Majski cvet” u Velikom Gradištu trajaće od 1. do 30. aprila. Broj upražnjenih mesta po vaspitnim grupama za upis dece za radnu 2024/25. godinu je 172.

Sve informacije u vezi sa upisom dece možete dobiti od ovlašćenih lica svakog radnog dana od 7 do 14 časova na brojeve telefona 062/8010034 i 062/8088760, a više o tome pročitajte OVDE.

Predškolska ustanova Galeb” iz Petrovca na Mlavi saopštila je da će od 1. aprila do 31. maja biti otvoren Konkurs za upis dece u vrtić, a više o tome pročitajte OVDE.

Prijavljivanje dece u Predškolsku ustanovu Lasta” u Golupcu počeće 1. maja i trajaće do kraja meseca, a više o tome pročitajte OVDE.

Konkurs za upis dece U Predškolsku ustanovu ,,Poletarac” Žagubica biće sproveden od 1. do 15. aprila, a više o tome pročitajte OVDE.
 

To Top