Veliki turnir u stonom tenisu ovog vikenda u Požarevcu

Požarevac

Sport

Veliki turnir u stonom tenisu ovog vikenda u Požarevcu

Foto: SC Požarevac

How Good Of A Friend Are You Really?

U prostorijama Sportskog centra Požarevac danas je održana konferencija za medije povodom najave turnira A kategorije za mlađe kategorije u stonom tenisu – JOLA Kup Požarevca 2023.

Konferenciji za medije prisustvovali su Srđan Stević i Ivan Krstić, organizatori turnira, Milan Jović, član Gradskog veća zadužen za sport i Zlatan Kostić, predsednik Sportskog saveza grada Požarevca.

Organizatori su najavili da će turnir biti održan ovog vikenda, 18. i 19. marta, u velikoj sali Sportskog centra Požarevac. Turnir će početi u subotu, u 9.30 časova.

Na ovogodišnji turnir prijavljena su 304 učesnika. Organizatori su naglasili da će zbog velikog interesovanja i broja prijavljenih učesnika biti postavljeno 12 stolova na kojima će se održati takmičenje.

Milan Jović je naglasio da grad Požarevac podržava ovaj turnir i istakao da mu je drago što se prijavio veliki broj takmičara. On se ovom prilikom zahvalio klubovima iz Požarevca na velikom doprinosu koji daju popularizaciji ovog sporta.

Zlatan Kostić je kazao da se Sportski savez uvek odaziva da pomogne organizaciji ovakvih događaja koji predstavljaju najbolji način da se sport i grad Požarevac pokažu u najboljem svetlu.

 

 

To Top