Više isključenja struje 20. i 22. novembra

Braničevo

Servisne informacije

Više isključenja struje 20. i 22. novembra

Foto: pixabay

How Good Of A Friend Are You Really?

Ogranak Elektrodistribucija Požarevac izvodiće radove na zameni stubova i rekonstrukciji distributivne elektroenergetske mreže radi unapređenja kvaliteta napajanja električnom energijom 20. i 22. novembra.

U ponedeljak, 20. novembra, bez struje će biti od 8 do 14 časova deonica od NIS pumpe ka ulici Leonida Plješkovića u Kučevu, deo ulice Ljube Stepića i deo od bloketare prema pruzi u Požarevcu, a od 9 do 14 časova Dubočka i Starčevo.
U sredu, 22. novembra, u vremenu od 8 do 14 sati, bez struje će biti takođe deonica od NIS pumpe ka ulici Leonida Plješkovića u Kučevu i deo PPO od Kruške prema Lionu u Požarevcu, a od 9 do 14 sati deo Leskovca kod Petrovca na Mlavi  (trafo oblast Leskovac 2).
U okviru aktivnosti na pripremi distributivnog sistema za predstojeću sezonu i obezbeđivanja stabilnog snabdevanja električnom energijom, Ogranak Elektrodistribucija Požarevac obavljaće radove na redovnom održavanju trafostanicau ponedeljak, 20. novembra.
Bez struje će u ponedeljak, od 8 do 13 časova, biti trafo stanica TS Vlajka Pavlovića, odnosno sledeće ulice: Moravska - prvi deo, Partizanska 9-21 i 24-52, Vlajka Pavlovića, Težaško sokače, deo Stiške prema ulici Vlajka Pavlovića i Nemanjina 113 u Požarevcu.
U slučaju loših vremenskih uslova, radovi će biti odloženi za drugi termin, o čemu će korisnici biti na vreme obavešteni.
 

To Top