Vojne vežbe u januaru

Veliko Gradište

Info

Vojne vežbe u januaru

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Jedinice Vojske Srbije izvodiće gađanje iz pešadijskog naoružanja 15, 22, 23, 28. i 30.januara na Vojnom kompleksu “Peskovi“, rejon sela Kusiće, koji zahvata objekte: Kolarnica – Koševi – Ornice – Donji peskovi – Sadnice – Topolje.

Zabranjuje se kretanje, zadržavanje i boravak ljudi, stoke, motornih vozila i stočnih zaprega u označenom prostoru u navedenim danima. Poligonski – strelišni prostor u kojem će se izvoditi gađanje biće obeležen crvenim barjačićima i tablicama sa natpisom: “NE IDI DALJE – GAĐA SE“ i obezbeđen stražarima.

U navedenim danima zabranjen je borakvak u označenom prostoru i svako prikupljanje i diranje nerasprsnutih projektila i njihovih delova (opasno po život).  Pri nailasku na takav projektil svako lice je dužno da o tome odmah obavesti najbliže organe policije ili najbližu komandu Vojske Srbije (Komanda CO KoV ili dežurni VK “Peskovi“).

Vojska Srbije neće snositi odgovornost za nesrećne slučajeve koji mogu nastati diranjem nerasprsnutih projektila i njihovih delova.

Sve informacije o realizaciji gađanja mogu se dobiti u Komandi Centar za obuku kopnene vojske Požarevac ili kod upravnika strelišta u selu Kusiće. Kontakt telefon 012/666-976.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top