Vojska izvodi gađanje na ,,Peskovima“ od četvrtka

Veliko Gradište

Društvo

Vojska izvodi gađanje na ,,Peskovima“ od četvrtka

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Jedinice Vojske Srbije izvodiće gađanje iz pešadijskog naoružanja na Vojnom kompleksu ,,Peskovi“ u opštini Veliko Gradište, rejon sela Kusiće, koji zahvata objekte: Kolarnica, Koševi, Ornice, Donji peskovi, Sadnice i Topolje.

Gađanje će biti izvedeno 9, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 25, 27, 28, 29. i 30. septembra.

Zabranjuje se kretanje, zadržavanje i boravak ljudi, stoke, motornih vozila i stočnih zaprega u označenom prostoru u navedenim danima.

Poligonski – strelišni prostor u kojem će se izvoditi gađanje biće obeležen crvenim barjačićima i tablicama sa natpisom: ,,NE IDI DALjE – GAĐA SE“ i obezbeđen stražarima.

U navedenim danima zabranjen je borakvak u označenom prostoru i svako prikupljanje i diranje nerasprsnutih projektila i njihovih delova (opasno po život).  Pri nailasku na takav projektil svako lice je dužno da o tome odmah obavesti najbliže organe policije ili najbližu komandu Vojske Srbije - Komanda CO KoV ili dežurni VK ,,Peskovi“.

Vojska Srbije neće snositi odgovornost za nesrećne slučajeve koji mogu nastati diranjem nerasprsnutih projektila i njihovih delova.

Sve informacije o realizaciji gađanja mogu se dobiti u Komandi CO KoV u Požarevcu ili kod upravnika Strelišta u selu Kusiće. Kontakt telefon 012/666-976.

To Top