Izgoreo automobil koordinatora Dveri Požarevac

Požarevac

Saopštenja

Izgoreo automobil koordinatora Dveri Požarevac

Foto: Dveri Pozarevac

How Good Of A Friend Are You Really?

Gradski odbor Dveri Požarevac sumnja da je automobil zapaljen, navodi se u saopštenju.

U noći između 28. i 29.februara, oko 3 časa nakon ponoći, ispred porodične kuće u Požarevcu izgoreo je u potpunosti automobil Dragana Jovića, koordinatora SP Dveri za Braničevski okrug i člana Uprave Gradskog odbora Dveri u Požarevcu, navodi se u saopštenju.
PU Požarevac još uvek nije zvanično potvrdila da li je požar podmetnut, ali po svim pokazateljima do sada, sva je prilika da je automobil zapaljen i da nije planuo sam od sebe. Dragan Jović je automobil parkirao ispred porodične kuće u 21 časova, a eksplozija i požar su se desili nešto nakon 3 časa iza ponoći, što mogućnost da je automobil izgoreo sam od sebe svodi na minimum“, stoji u saopštenju.
Kako se dalje navodi, ovom događaju je prethodilo prelepljivanje izloga kancelarije SP Dveri u Požarevcu, slučaj je uredno prijavljen PU Požarevac, a do današnjeg dana počinioci nisu pronađeni.
Ovim putem Gro Dveri Požarevac želi da se zahvali PU Požarevac koja je odmah nakon nemilog događaja izašla na uviđaj, i jako profesionalno odradila svoj deo posla, te i da izrazimo nadu da će profesionalno nastaviti da rade na ovom slučaju i da će  preduzeti sve potrebne radnje kako bi se u najkraćem mogućem roku pronašli i naručioci i počinioci ovog dela“, navodi se u saopštenju Gradskog odbora Dveri Požarevac.
 

To Top